Manual d'ús

Manual d'ús

Instruccions per utilitzar el sistema d'ajuda en línia

Des de la pàgina d'inici del servici, escriga el seu nom, seleccione l'idioma en què vol ser atés i polse el botó "Connectar al xat"

La finestra del xat és molt senzilla. En la casella superior podrà visualitzar tota la conversació que s'està mantenint amb l'agent.

Només disposa de tres botons:

  1. Enviar: Una vegada haja escrit la seua pregunta a la casella inferior, polse enviar (o polse la tecla "ENTER") per enviar-la a l'agent.
  2. Finalitzar: Al polsar este botó es tanca la finestra del xat i finalitza el servici.
  3. Copiar conversació: Mitjançant este botó es realitza una còpia de la conversació al portapapers del seu ordinador, per si desitja conservar-la.

Els nostres agents poden enviar-li adreces de pàgines web on es troba la informació que sol·licita. Al fer 'clic' sobre l'adreça (text subratllat) s'obrirà al seu ordinador una nova finestra que li mostrarà la pàgina.

Si tots els nostres agents estan ocupats, li apareixerà un missatge que li ho indicarà.

En el moment que un agent es quede lliure, automàticament s'obrirà la finestra del ciutadà i s'habilitarà el botó "Enviar".

En ocasions, si hi ha una quantitat elevada de peticions i el sistema considera que l'espera serà excessiva, l'informarem, perquè ho torne a intentar més tard.