Logo Generalitat


El Consell aprova el conveni d'emissió de Carnet Jove amb l'Ajuntament de Montfort

- Més de 60.000 joves alacantins disposen de la credencial jove europea

(20/10/2017) El ple del Consell ha aprovat el conveni de col·laboració entre l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) i l'Ajuntament de Montfort per a l'emissió del Carnet Jove en el seu centre municipal d'informació juvenil.

D'aquest acord es beneficiaran més de 1.300 joves de 14 a 30 anys residents a Montfort, on les activitats organitzades directament per la regidoria de Joventut són gratuïtes per a joves titulars del Carnet Jove.

El conveni estableix les condicions de col·laboració entre la Generalitat i l'ajuntament per a l'emissió de Carnet Jove, oferint un nou servei als i les joves en l'àmbit local, d'acord amb els termes que estableix l'Associació Europea del Carnet Jove (EYCA) i l'IVAJ.

Amb la incorporació de Montfort, el Consell ha aprovat 65 convenis d'emissió amb ajuntaments de la Comunitat Valenciana perquè faciliten en l'àmbit local la credencial jove per al desenvolupament d'activitats culturals, d'oci educatiu, esportives o de mobilitat internacional en millors condicions en tota Europa.

En la comarca del Vinalopó Mitjà, els municipis d'Asp, Elda, Montfort, Monòver, Petrer, Pinós i la Romana estan adherits a la xarxa de Carnet Jove així com un total de 28 empreses.

Carnet Jove en la província d'Alacant

Actualment, en la província d'Alacant un total de 60.883 joves disposen de Carnet Jove, dels quals 32.109 són dones i 28.774 homes.

D'acord amb dades registrades a 30 de setembre, un total de 47 ajuntaments d'Alacant estan adherits a la xarxa Carnet Jove igual que 700 empreses que ofereixen avantatges a la població jove.

Dels 64 ajuntaments de la Comunitat Valenciana amb els quals s'ha signat conveni d'emissió, un total de 28 correspon a la província d'Alacant.

En total a la Comunitat Valenciana hi ha un total 250.038 titulars de Carnet Jove, amb edats de 14 a 30 anys i una xarxa de 1.786 entitats i empreses adherides que es poden localitzar en la web de l'IVAJ ivaj.gva.es. També està activa una llista de distribució de Carnet Jove per a rebre informació actualitzada de promocions i ofertes.


Pàgina web: http://www.gva.es

Inici | Mapa Web | Accessibilitat