Logo Generalitat


El Consell col·labora amb UNESCO València Mediterrani en la promoció de la Ruta Occidental de la Seda

- Turisme Comunitat Valenciana col·labora en l'organització de la XVI Multaqa-Conferència Internacional Mediterrània
- També es desenvoluparà una jornada per a fomentar la inserció social de persones amb discapacitat o diversitat funcional

(03/07/2020) - Turisme Comunitat Valenciana col·labora en l'organització de la XVI Multaqa-Conferència Internacional Mediterrània
- També es desenvoluparà una jornada per a fomentar la inserció social de persones amb discapacitat o diversitat funcionalEl Consell ha autoritzat la subscripció del conveni entre Turisme Comunitat Valenciana (TCV) i l'Associació UNESCO València Mediterrani per a la promoció i el màrqueting de la Ruta Occidental de la Seda.

Mitjançant aquest acord, Turisme Comunitat Valenciana contribuirà econòmicament en les actuacions per a la promoció de la Ruta de la Seda que fa l'Associació UNESCO València Mediterrani amb una quantitat màxima de 60.000 euros.

L'objecte d'aquest acord és l'organització de la XVI Multaqa-Conferència Internacional Mediterrània, sota el lema 'La seda, turisme i valors, camins d'hospitalitat'.

A més, a través d'aquest conveni s'organitza una jornada per a persones amb diversitat funcional, amb la finalitat de promocionar entre els col·lectius de persones amb discapacitat física i intel·lectual la Ruta de la Seda, i fer valdre tot el que la seda va representar en la història, tant de València com de tota la Comunitat Valenciana, en el marc del turisme cultural accessible.

Turisme Comunitat Valenciana té entre els seus objectius la realització d'actuacions encaminades a la consolidació dels diversos productes i destinacions turístiques diferents de la Comunitat Valenciana.


Pàgina web: http://www.gva.es

Inici | Mapa Web | Accessibilitat