Nota de premsa

V. Soler: 'Apostem per la innovació i les noves tecnologies a pesar del mal finançament que arrosseguem'
15/03/2016
V. Soler: "Apostem per la innovació i les noves tecnologies a pesar del...

El conseller d'Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler, ha assenyalat que "des del Consell estem apostant per la innovació i les noves tecnologies, a pesar de trobar-nos en una situació de clar infrafinançament, conscients, com som, de la seua importància en la construcció d'un nou model econòmic sostenible i generador de creixement i ocupació".

Vicent Soler s'ha referit a la creació de l'Agència Valenciana de la Innovació, "que exercirà un paper fonamental en la transició cap a eixe nou model productiu, impulsant la col·laboració amb el nostre teixit empresarial i amb els instituts tecnològics".

A més a més, ha destacat que els programes d'inversió de l'IVACE, el desenrotllament de plans específics per a l'agenda digital o el nou paper com a banc públic que assumirà l'lVF "contribuiran a definir un nou escenari d'impuls a les iniciatives empresarials que donen suport a la innovació i les noves tecnologies".

El conseller d'Hisenda i Model Econòmic ha realitzat estes declaracions durant la clausura de la trobada sobre intel·ligència artificial PAPIs Connect, que té lloc estos dies a València. El seminari té com a objectiu analitzar la influència del big data, la intel·ligència artificial i l'aprenentatge de màquines en la creació d'aplicacions que ajuden a solucionar els problemes de la gent.

"En estos moments vivim una nova revolució industrial comandada per la computació, l'automatització i l'emmagatzematge massiu de dades digitals. El Consell és conscient d'això i dels beneficis que pot comportar, tant per a les empreses com per a l'Administració, en termes d'estalvi energètic, augment de l'eficàcia i de l'agilitat dels processos, anàlisi d'oportunitats d'inversió i millora de la qualitat de vida dels empleats", ha assenyalat.

En este sentit, Vicent Soler ha explicat que "la Comunitat Valenciana està ancorada en un model productiu obsolet que va impulsar l'anterior govern del partit popular basat principalment en la construcció. Nosaltres estem treballant per a canviar eixe paradigma i facilitar la transició cap a una economia basada en el coneixement, la productivitat, la innovació i les noves tecnologies".

Compartir V. Soler: "Apostem per la innovació i les noves tecnologies a... Compartir V. Soler: "Apostem per la innovació i les noves tecnologies a... Compartir V. Soler: "Apostem per la innovació i les noves tecnologies a... Compartir V. Soler: "Apostem per la innovació i les noves tecnologies a... Compartir

Arxius relacionats