Nota de premsa

La Conselleria d'Economia Sostenible premia els millors treballs fi de màster en Prevenció de Riscos Laborals de la Comunitat Valenciana
08/11/2016

El conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent ha clausurat l'acte de lliurament de la Primera Edició dels "Premis al Coneixement en prevenció de riscos laborals". Aquests guardons acrediten els millors treballs fi de màster en prevenció de riscos laborals de la Comunitat Valenciana 2016 presentats davant l'INVASSAT.

Rafa Climent ha destacat que "el Consell està redefinint les polítiques en matèria de prevenció per evitar que es convertisca en tendència el repunt en la sinistralitat que s'ha registrat amb la recuperació econòmica". A més, "també apostem per incentivar la recerca i la innovació, la implantació de pràctiques de treball segur i la creació d'una cultura preventiva", ha indicat.

En aquest sentit, el conseller ha ressaltat "la importància d'aquests premis per l'alt nivell de qualitat dels treballs presentats i perquè aporten tant teoria com pràctica aplicada en diverses modalitats, que serveixen de referència i ajuda per crear un àmbit laboral més segur i saludable "

Els treballs de fi de màster premiats han estat: "Drones i la seva aplicació en matèria de seguretat i salut en el treball", d'Óscar Díaz Cantos, en la modalitat de Seguretat en el Treball; "Anàlisi comparativa de la càrrega física de la matrona, segons les possibles posicions de la gestant durant el part", de María Cristina Vicente Parra, en la modalitat d'Ergonomia i Psicosociologia Aplicada; "Disseny de full de càlcul per a la simulació i avaluació dels principals paràmetres preventius per exposició de vibracions", de Cristina Àvila Freire, en la modalitat d'Higiene Industrial, i "Prevenció de riscos laborals en la Policia Local", de José Francisco Soto Campillo, en la modalitat de Sectors d'Activitat.

Compartir La Conselleria d"Economia Sostenible premia els millors treba... Compartir La Conselleria d"Economia Sostenible premia els millors treba... Compartir La Conselleria d"Economia Sostenible premia els millors treba... Compartir La Conselleria d"Economia Sostenible premia els millors treba... Compartir