Nota de premsa

El Consell aprova prop de 5 milions d'euros per a l'Àrea de Regeneració i Renovació Urbana del barri del Cabanyal-Canyameral de València
22/09/2017

El Consell ha aprovat el conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Habitatge Obres Públiques i Vertebració del Territori i l'Ajuntament de València per gestionar les actuacions de l'Àrea de Regeneració i Renovació Urbana (ARRU) del barri del Cabanyal-Canyameral per a l'any 2017, en el marc del Pla Estatal d'Habitatge 2013-2016 que permet que les actuacions s'executin fins a 31 de desembre de 2017.

El conveni estableix una subvenció per a l'exercici 2017 de 4.918.050 euros, dels quals la Generalitat aportarà 1.170.300 euros i el Ministeri de Foment, 3.747.750 euros.

El conveni, pel qual es va declarar el barri del Cabanyal-Canyameral de Regeneració i Renovació Urbana, estableix una inversió total de 14.294.402,98 euros a aportar fins a 2017 pel Ministeri de Foment, la Generalitat, l'ajuntament i els particulars.

L'actuació que s'està realitzant en el marc d'aquest conveni comprèn obres d'edificació de 18 habitatges en substitució d'unes altres; la rehabilitació de 602 habitatges i les obres de reurbanització, així com la gestió tècnica i informació necessària a realitzar a través d'un equip tècnic de gestió.
El Consell aposta fermament per actuar a la ciutat consolidada i, per tant, per la rehabilitació i regeneració urbana, no solament per recuperar i renovar habitatges en els cascos històrics i els espais urbans de les ciutats de tot el territori valencià, sinó també per reactivar l'economia i tots els oficis relacionats amb la construcció com la lampisteria, fusteria, pintura o electricitat.

Compartir El Consell aprova prop de 5 milions d"euros per a l"Àrea de R... Compartir El Consell aprova prop de 5 milions d"euros per a l"Àrea de R... Compartir El Consell aprova prop de 5 milions d"euros per a l"Àrea de R... Compartir El Consell aprova prop de 5 milions d"euros per a l"Àrea de R... Compartir

Arxius relacionats