Nota de premsa

L'IVAJ i el Palau de les Arts llancen el Passe Jove a les Arts
24/10/2018
L"IVAJ i el Palau de les Arts llancen el Passe Jove a les Arts

L'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) i el Palau de les Arts de València han llançat un nou Passe Jove a les Arts, en el qual s'aplica un 70 % de descompte a titulars del Carnet Jove de la Generalitat.

Aquesta nova modalitat permet triar fins a sis representacions de les programades: dues òperes, dos concerts, una entrada per al ballet 'El Llac dels Cignes' i una entrada per a 'La Malquerida'.

Les dues òperes a la Sala Principal es poden triar entre 'La flauta màgica', 'Iolanta' o 'Lucia di Lammermoor'; els dos concerts a l'Auditori, entre el Concert Roberto Abbado, Concert Mahler 2, o el Concert X Aniversari Centre Plácido Domingo.

El Palau de les Arts aposta pel gran repertori líric, el ballet clàssic, la sarsuela i la tradició musical valenciana en la temporada 2018-2019, que comença el pròxim 1 de desembre.

Més de 240.000 joves disposen del Carnet Jove de la Generalitat a la Comunitat, als quals un total de 1.680 empreses i entitats ofereixen avantatges que es poden trobar en la web de l'IVAJ (consulteu ací).

Així mateix, està activa una llista de distribució de Carnet Jove per a rebre informació actualitzada de promocions i ofertes, entre les més recents figuren el Passe Jove per al Palau de les Arts o descomptes en les entrades del Video Game Comic, a la Institució Firal Alacantina, els dies 27 i 28 d'octubre.

Compartir L"IVAJ i el Palau de les Arts llancen el Passe Jove a les Arts Compartir L"IVAJ i el Palau de les Arts llancen el Passe Jove a les Arts Compartir L"IVAJ i el Palau de les Arts llancen el Passe Jove a les Arts Compartir L"IVAJ i el Palau de les Arts llancen el Passe Jove a les Arts Compartir

Arxius relacionats