Nota de premsa

Cultura activa l'aplicació mòbil de l'Agenda Cultural Valenciana
18/01/2019

La Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport ha llançat l'aplicació mòbil de l'Agenda Cultural Valenciana amb tota l'oferta cultural de la Generalitat arreu del territori valencià. En el projecte ha participat la Direcció General de les Tecnologies de la Informació i Comunicació (DGTIC).

L'aplicació ja es troba disponible per a descarregar a l'App Store (consultar ací) i a Google Play (consultar ací).

A més de la programació cultural dels espais dependents de la Generalitat, s'hi incorporaran progressivament les propostes culturals de la resta d'administracions públiques i dels espais privats valencians.

Per al conseller d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, Vicent Marzà, "aquesta aplicació de l'Agenda Cultural Valenciana facilita l'accés a la ciutadania a informació d'espectacles, concerts, exposicions, fires, festivals o produccions. Gràcies a la geolocalització podrem estar al dia de tota l'oferta cultural de manera senzilla i directa".

La primera pantalla de l'aplicació es divideix en cinc botons amb què es pot accedir a les principals funcionalitats: 'Ací i ara', 'Quan', 'Què', 'Qui' i 'Busqueu'.

'Ací i ara' permet conèixer a l'instant allò que està programat segons la ubicació. Permet mostrar l'oferta cultural a partir d'una adreça concreta i un dia, a partir d'una ubicació GPS o bé per població. La funcionalitat 'Quan' mostra un calendari mensual on estan marcats els diferents esdeveniments culturals.

La secció 'Què' permet una consulta de l'oferta cultural segons la temàtica: arts escèniques, arts visuals, cinema i audiovisual, ciència, congressos, festivals, música, espectacles, etc.

En la pestanya 'Qui' es pot garbellar segons la institució organitzadora. Actualment podem trobar activitats culturals de la Biblioteca Valenciana Nicolau Primitiu, la Ciutat de les Arts i les Ciències, el Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana, l'Institut Valencià de Cultura, l'Institut Valencià d'Art Modern, el Museu de Belles Arts i el Palau de les Arts.

Finalment, l'aplicació ofereix un buscador on es pot filtrar per categories com data de realització, tipus d'activitat, entitat, edat recomanada i preu.

En cada fitxa d'activitat es pot trobar informació completa, una xicoteta descripció i també es poden comprar entrades.

Per a descarregar en App Store: consultar ací

Per a descarregar en Google Play: consultar ací

Compartir Cultura activa l"aplicació mòbil de l"Agenda Cultural Valenciana Compartir Cultura activa l"aplicació mòbil de l"Agenda Cultural Valenciana Compartir Cultura activa l"aplicació mòbil de l"Agenda Cultural Valenciana Compartir Cultura activa l"aplicació mòbil de l"Agenda Cultural Valenciana Compartir

Arxius relacionats