Nota de premsa

Ximo Puig aposta per donar visibilitat a la pilota com 'l'esport valencià per excel·lència' i reforçar la presència femenina
06/09/2019
Ximo Puig aposta per donar visibilitat a la pilota com "l"esport valenc...

- El president ha participat al Palau en la presentació del campionat individual femení de raspall Trofeu President de la Generalitat Valenciana-Bankia

València.
El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha afirmat que s'ha de donar més visibilitat a la pilota valenciana i ha considerat necessari fer-la l'esport valencià "per excel·lència", i ha apostat per reforçar la presència femenina i el paper de les dones en aquest esport.

Així ho ha afirmat el president en la presentació al Palau de la Generalitat del campionat individual femení de raspall Trofeu President de la Generalitat Valenciana-Bankia, organitzat per la Federació de Pilota Valenciana.

"És una alegria poder rebre totes les dones que estan fent de la pilota el que volem: que siga el nostre esport per excel·lència", ha afirmat Puig.

En aquest sentit, ha destacat la necessitat de donar més visibilitat a aquest esport, al qual s'ha referit com "absolutament nostre" i que, hi ha afegit, "sense les dones, no seria el mateix".

Per això, ha subratllat la importància de la promoció de la pilota en les diverses modalitats en àmbits com l'educatiu. "Ara s'està implementant des d'àmbits diferents, com les escoles, que són fonamentals; són l'espai bàsic", ha defensat.

Compartir Ximo Puig aposta per donar visibilitat a la pilota com "l"esp... Compartir Ximo Puig aposta per donar visibilitat a la pilota com "l"esp... Compartir Ximo Puig aposta per donar visibilitat a la pilota com "l"esp... Compartir Ximo Puig aposta per donar visibilitat a la pilota com "l"esp... Compartir

Arxius relacionats