Nota de premsa

El Consell amplia el nombre de municipis que poden percebre ajudes per a pal·liar la pèrdua de béns de primera necessitat de les persones físiques
07/10/2019

- Poden acollir-se a aquestes ajudes nou localitats de la província d'Alacant i set de la de València afectades pel temporal de setembre


El Consell ha aprovat modificar el Decret 196/2019, de 20 de setembre, del Consell, pel qual s'aproven les bases reguladores i del procediment de concessió directa d'ajudes urgents per a pal·liar la pèrdua de béns de primera necessitat de les persones físiques, produïda pel temporal d'intenses pluges, fenòmens costaners i vents que va ocórrer a la Comunitat Valenciana entre l'11 i el 14 de setembre de 2019.

Aquesta modificació comporta la incorporació de municipis afectats pel temporal que no apareixien en el Decret 196/2019 i s'obri un nou termini perquè les persones ara incloses en l'àmbit d'aplicació del decret puguen sol·licitar les ajudes.

A la província d'Alacant poden beneficiar-se de les subvencions els municipis d'Alcocer de Planes, Alfafara, Agres, Almudaina, Beniarrés, Benillup, Gaianes, l'Orxa i Planes.

A la província de València, els municipis que poden acollir-se a aquest decret són Canals, Vallada, Bèlgida, Benissoda, Carrícola, el Palomar i Sempere.

Aquest decret estableix que el seu objecte és la concessió d'ajudes a les persones físiques, l'habitatge de les quals es troba en alguna de les zones dels municipis afectats pel temporal dels passats 11, 12, 13 i 14 de setembre.

El termini de quinze dies previstos en el Decret 196/2019 del Consell comptarà, per a les noves persones beneficiàries incorporades en aquest decret, des de l'endemà de la seua publicació en el 'Diari Oficial de la Generalitat Valenciana' (DOGV).

Compartir El Consell amplia el nombre de municipis que poden percebre ajudes per a pal·liar la pèrdua de béns de primera necessitat de les persones... Compartir El Consell amplia el nombre de municipis que poden percebre ajudes per a pal·liar la pèrdua de béns de primera necessitat de les persones... Compartir El Consell amplia el nombre de municipis que poden percebre ajudes per a pal·liar la pèrdua de béns de primera necessitat de les persones... Compartir El Consell amplia el nombre de municipis que poden percebre ajudes per a pal·liar la pèrdua de béns de primera necessitat de les persones... Compartir