Nota de premsa

Agenda del president de la Generalitat, Ximo Puig, per a dijous, 10 d'octubre
09/10/2019

13.15 hores. El president de la Generalitat, Ximo Puig, assisteix a l'acte de clausura de les jornades de promoció gastronòmica de la Comunitat Valenciana en el Comité de les Regions.

- Comité Europeu de les Regions. Rue Belliard, 99-101. Brussel·les


15.00 hores. El president de la Generalitat, Ximo Puig, es reuneix amb el vicepresident de la Comissió Europea i comissari europeu de la Millora de la Legislació i Relacions Interinstitucionals, Frans Timmermans.

- Edifici Berlaymont. Rue de la Loi, 200. Brussel·les


18.15 hores. El president de la Generalitat, Ximo Puig, es reuneix amb l'ambaixador representant permanent d'Espanya davant la Unió Europea, Pablo García-Berdoy.

- Representació Permanent d'Espanya davant la Unió Europea. Boulevard du Régent, 52. Brussel·les


19.00 hores. El president de la Generalitat, Ximo Puig, assisteix a la recepció oferida amb motiu de la celebració del 9 d'Octubre i el lliurament de la Distinció Joan Lluís Vives.

- Boulevard du Régent, 52. Brussel·les

Compartir Agenda del president de la Generalitat, Ximo Puig, per a dijous, 10 d"octubre Compartir Agenda del president de la Generalitat, Ximo Puig, per a dijous, 10 d"octubre Compartir Agenda del president de la Generalitat, Ximo Puig, per a dijous, 10 d"octubre Compartir Agenda del president de la Generalitat, Ximo Puig, per a dijous, 10 d"octubre Compartir