Nota de premsa

La Conselleria d'Habitatge repararà tres habitatges i millorarà els elements comuns d'una promoció d'habitatges de Vilamarxant
17/10/2019
La Conselleria d"Habitatge repararà tres habitatges i millorarà els elements comuns d"una promoció d"habitatges de Vilamarxant

- El director general d'EVha es reuneix amb els ajuntaments de Vilamarxant i Puçol per a analitzar la situació de l'habitatge


La Vicepresidència Segona i Conselleria d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, a través de l'Entitat Valenciana d'Habitatge i Sòl (EVha), repararà tres habitatges i millorarà els elements comuns d'una promoció d'habitatges a Vilamarxant.

Així ho ha anunciat el director general d'EVha, Alberto Aznar, en la reunió mantinguda amb l'alcalde de Vilamarxant, Héctor Troyano, i la regidora de Serveis Socials, Elena Cortell, en què han analitzat la situació de l'habitatge en aquest municipi.

EVha gestiona a Vilamarxant una promoció de 45 habitatges protegits adaptats per a persones majors, que es completen amb uns serveis comuns i un centre de dia. La Conselleria ha informat de la pròxima reparació d'aquests tres habitatges i dels elements comuns de l'edificació.

Els treballs se centraran, principalment, en creació d'un recorregut a la zona enjardinada; reparació de desnivell de trànsit per als vianants; repàs de tota la instal·lació d'enllumenat; neteja d'embornals i col·locació de reixetes; posada de massilla de la junta estructural de l'edifici. El cost de l'actuació és de quasi 3.000 euros.

D'altra banda, el director general d'EVha també s'ha reunit amb l'Ajuntament de Puçol. Aquestes trobades formen part de la ronda de reunions que la Vicepresidència Segona manté amb els consistoris per a conéixer la situació concreta de cada localitat, per posar l'accent principalment en les necessitats habitacionals dels veïns.


En el cas de Puçol, l'Ajuntament ha sol·licitat assessorament a la Generalitat per a millorar la gestió dels 29 habitatges municipals de què disposa.

En la reunió mantinguda amb el regidor de Benestar Social, José María Esteve, s'ha tractat la problemàtica existent en aquests immobles, com són les ocupacions il·legals o impagaments. Davant d'aquesta situació, el regidor ha parlat de la possibilitat d'una possible cessió d'aquests habitatges a la Generalitat.

Compartir La Conselleria d"Habitatge repararà tres habitatges i millorarà els elements comuns d"una promoció d"habitatges de Vilamarxant Compartir La Conselleria d"Habitatge repararà tres habitatges i millorarà els elements comuns d"una promoció d"habitatges de Vilamarxant Compartir La Conselleria d"Habitatge repararà tres habitatges i millorarà els elements comuns d"una promoció d"habitatges de Vilamarxant Compartir La Conselleria d"Habitatge repararà tres habitatges i millorarà els elements comuns d"una promoció d"habitatges de Vilamarxant Compartir

Arxius relacionats