Nota de premsa

Martínez Dalmau anuncia que el divendres el Consell donarà llum verda a la subvenció per a l'ARRU del Cabanyal
21/10/2019
Martínez Dalmau anuncia que el divendres el Consell donarà llum verda a la subvenció per a l"ARRU del Cabanyal

- El vicepresident i conseller d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica s'ha reunit amb la regidora d'Habitatge de València, Isabel Lozano
- S'aprovarà una subvenció anual corresponent a 2019 que és de 2.362.490 eurosLa trobada entre el vicepresident segon i conseller d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, Rubén Martínez Dalmau, i la regidora d'Habitatge de l'Ajuntament de València, Isabel Lozano, s'emmarca en les reunions de coordinació que les dues institucions mantenen a fi de fixar línies de treball conjunt per a avançar i donar un empenyiment a la regeneració urbanística del barri Cabanyal-Canyamelar.

Martínez Dalmau ha transmés a Lozano "que divendres que ve el Consell autoritzarà la subvenció anual corresponent a 2019 i que és de 2.362.490 euros. És una prioritat atendre el conveni perquè puguem gestionar l'actuació de regeneració i renovació urbana i rural (ARRU) del barri de Cabanyal?Canyamelar de València".
El cost total de l'actuació ascendeix a 8.258.937,33 euros, que hi han d'aportar el Ministeri de Foment, la Generalitat, l'Ajuntament i particulars fins al 2022 i inclou la rehabilitació de 170 habitatges, la renovació de deu i un programa de reallotjaments.

En la reunió de hui s'han tractat altres temes relatius a l'actuació al barri com ara la rehabilitació d'habitatges desocupats i l'ús dels solars produïts per la demolició de les edificacions existents.

Martínez Dalmau ha incidit en la "necessitat de coordinar tasques entre les diferents administracions i institucions per a donar un impuls en les polítiques de regeneració i en el cas del Cabanyal perquè el veïnat perceba que en realitat s'hi està actuant".

L'Àrea de Regeneració i Renovació Urbana i Rural del Cabanyal-Canyamelar a València (Pla estatal de foment del lloguer d'habitatges, la rehabilitació edificatòria i la regeneració i renovació urbana, 2018-2021) es va declarar sobre la base de l'Acord de 29 d'octubre de 2018 de la Comissió Bilateral de Seguiment Generalitat-Ministeri de Foment amb l'Ajuntament de València.

Compartir Martínez Dalmau anuncia que el divendres el Consell donarà llum verda a la subvenció per a l"ARRU del Cabanyal Compartir Martínez Dalmau anuncia que el divendres el Consell donarà llum verda a la subvenció per a l"ARRU del Cabanyal Compartir Martínez Dalmau anuncia que el divendres el Consell donarà llum verda a la subvenció per a l"ARRU del Cabanyal Compartir Martínez Dalmau anuncia que el divendres el Consell donarà llum verda a la subvenció per a l"ARRU del Cabanyal Compartir

Arxius relacionats