Nota de premsa

El Ple del Consell aprova un conveni amb la Universitat Politècnica de València per a la creació de la càtedra d'Estudis Esportius
25/10/2019

- La Conselleria d'Educació, Cultura i Esport hi col·laborarà amb 50.000 euros


El Ple del Consell ha aprovat un conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport i la Universitat Politècnica de València per a la creació de la càtedra d'Estudis Esportius.

Aquesta càtedra es crea amb l'objectiu de desenvolupar el coneixement, la investigació i la innovació en temes esportius. En l'àmbit d'aquest conveni es desenvoluparan una sèrie d'activitats formatives, culturals, d'investigació i d'extensió universitària orientades al coneixement i difusió permanent relacionades amb l'esport al territori valencià.

La Conselleria d'Educació, Cultura i Esport hi col·laborarà amb 50.000 euros per a assegurar el funcionament de la càtedra en el desenvolupament de les activitats que es duguen a terme.

Per mitjà d'aquest conveni, la Universitat Politècnica de València es compromet a establir un sistema de recollida de dades i anàlisi, així com a elaborar estudis i informes sobre la situació de l'esport valencià. A més, farà una convocatòria d'ajudes a projectes d'investigació relacionats amb l'objecte del conveni.

Així mateix, la UPV establirà premis per a iniciatives, programes i treballs de fi de màster i beques per a tesis doctorals, així com per a organitzar seminaris o congressos amb una finalitat divulgativa i formativa.

Compartir El Ple del Consell aprova un conveni amb la Universitat Polit... Compartir El Ple del Consell aprova un conveni amb la Universitat Polit... Compartir El Ple del Consell aprova un conveni amb la Universitat Polit... Compartir El Ple del Consell aprova un conveni amb la Universitat Polit... Compartir