Nota de premsa

Ximo Puig destaca l'arrelament del bàsquet a València, futura seu de l'Eurobasket femení de 2021
28/10/2019
Ximo Puig destaca l"arrelament del bàsquet a València, futura seu de l"...

- El president ha afirmat que el campionat servirà "per a fonamentar" l'esport base

València.
El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha destacat l'arrelament del bàsquet en una ciutat com València, que serà seu del Campionat Europeu de Bàsquet femení el juny de 2021.

En la presentació de la competició, a la qual també ha assistit el conseller d'Educació, Cultura i Esport, Vicent Marzà, el president ha assenyalat que l'esdeveniment no se circumscriu únicament a l'estiu de 2021, sinó que hi haurà, "durant aquests anys", tota mena "d'activitats per a promocionar aquest esport".

Així, el cap del Consell ha ressaltat l'arrelament del bàsquet femení a la Comunitat Valenciana i ha recordat la primera de les victòries d'aquest esport, amb el triomf del Dorna Godella en l'europeu de 1992.

Per això, Puig ha considerat que la celebració del campionat a València és "un homenatge al que ha sigut la tradició del bàsquet" en "una ciutat i una Comunitat Valenciana amables i hospitalàries on l'esport és un dels màxims valors en positiu".

Així mateix, el titular del Consell ha afirmat que el campionat servirà "per a fonamentar" l'esport base. "És fonamental que l'esport recórrega totes les venes de la societat", ha asseverat.

Compartir Ximo Puig destaca l"arrelament del bàsquet a València, futura... Compartir Ximo Puig destaca l"arrelament del bàsquet a València, futura... Compartir Ximo Puig destaca l"arrelament del bàsquet a València, futura... Compartir Ximo Puig destaca l"arrelament del bàsquet a València, futura... Compartir

Arxius relacionats