Nota de premsa

L'IVAJ es reuneix amb la nova junta directiva de la Federació d'Escoltisme Valencià
12/11/2019
L"IVAJ es reuneix amb la nova junta directiva de la Federació d"Escoltisme Valencià

Jesús Martí és informat de les línies de treball 2019-2020 de la Federació d'Escoltisme Valencià


El director general de l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), Jesús Martí, s'ha reunit amb el nou equip directiu de la Federació d'Escoltisme Valencià (FEV), presidit per David Baldoví.

En la reunió que s'ha mantingut a la seu de l'IVAJ han participat també la vicepresidenta de la FEV, Alicia Domenech; i el gerent de l'entitat, Jesús Contell, que han presentat les línies de treball de la Ronda Solar 2019-2020 amb els actes associatius, federatius i formatius de l'Escola Lluerna.

La Federació d'Escoltisme Valencià és una entitat juvenil de la Comunitat Valenciana que, mitjançant Scout de Castelló MSC, Moviment Escolta de València i Scouts d'Alacant, agrupa més de 6.500 joves.

Compartir L"IVAJ es reuneix amb la nova junta directiva de la Federació d"Escoltisme Valencià Compartir L"IVAJ es reuneix amb la nova junta directiva de la Federació d"Escoltisme Valencià Compartir L"IVAJ es reuneix amb la nova junta directiva de la Federació d"Escoltisme Valencià Compartir L"IVAJ es reuneix amb la nova junta directiva de la Federació d"Escoltisme Valencià Compartir

Arxius relacionats