Nota de premsa

Sanitat desplega un dispositiu específic davant del Campionat Mundial de Motociclisme de Cheste
14/11/2019

- Es prestarà assistència sanitària en les vies d'accés al circuit, en les poblacions adjacents i en les vies de comunicació


La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha previst un dispositiu específic amb motiu del Campionat Mundial de Motociclisme que se celebra al circuit Ricardo Tormo de Cheste des del divendres 15 fins al diumenge 17 de novembre.

En concret, aquest dispositiu prestarà assistència sanitària en les vies d'accés al circuit, en les poblacions adjacents i en les vies de comunicació, mentre que les zones de pista i àrees destinades al públic seran ateses pels dispositius que estableix i coordina el Centre Mèdic del Circuit de Cheste.

El dispositiu de la Conselleria de Sanitat està compost per una unitat del SAMU, amb la seua dotació habitual de personal mèdic, infermeria i tècnic en emergències sanitàries, que es trobarà en el trajecte de l'A-3, durant els tres dies del Gran Premi.

Així mateix, hi haurà una unitat assistencial amb personal d'infermeria i tècnic en emergències sanitàries en els voltants del Centre de Salut de Cheste. Finalment, completa el dispositiu assistencial una unitat d'SVB (suport vital bàsic), dotada de dos tècnics en emergències sanitàries, que es desplaçarà pels voltants del municipi.

A més, el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) de València és el responsable de coordinar el dispositiu preventiu, de l'evacuació de les persones ferides des del lloc de l'emergència als centres hospitalaris, alertar els hospitals, facilitar els recursos sanitaris en cas de necessitat i dur a terme la coordinació intersectorial en cas de catàstrofe o accident de múltiples víctimes.

D'altra banda, el Centre de Salut de Cheste i l'Hospital de Manises reforcen les seues plantilles respectives, i s'ha prealertat per a assegurar l'atenció davant de qualsevol possible emergència als hospitals la Fe i General de València i el de Requena, així com un helicòpter medicalitzat.

Compartir Sanitat desplega un dispositiu específic davant del Campionat... Compartir Sanitat desplega un dispositiu específic davant del Campionat... Compartir Sanitat desplega un dispositiu específic davant del Campionat... Compartir Sanitat desplega un dispositiu específic davant del Campionat... Compartir