Nota de premsa

Martínez Dalmau es compromet a solucionar els problemes de les famílies que viuen a l'assentament dels Peixets d'Alboraia
14/11/2019

- El vicepresident segon i conseller d'Habitatge es reuneix amb l'alcalde i el seu equip de govern
- Visita la zona de l'assentament per a conéixer de primera mà la situació d'aquestes famílies en situació d'exclusió socialEl vicepresident segon i conseller d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, Rubén Martínez Dalmau, s'ha compromés a "actuar amb certa rapidesa per a poder solucionar el problema dels Peixets i perquè les persones que allí viuen puguen gaudir del seu dret constitucional a l'habitatge digne i en condicions".

Així ho ha assegurat el vicepresident segon després de la visita que ha realitzat a aquesta zona, ocupada des de fa més de 30 anys en l'àrea marítima d'Alboraia i en la qual viuen nou famílies en condicions molt precàries. Prèviament, ha mantingut una reunió amb l'alcalde de la localitat, Miguel Chavarría, i el seu equip de govern.

L'assentament dels Peixets es troba habitat per famílies d'origen iugoslau amb antecedents nòmades en situació de vulnerabilitat social. El nombre de barraques i cases prefabricades ascendeix a nou i hi habiten un total de 39 persones, de les quals 15 són menors.

En la reunió mantinguda amb l'alcalde, també s'han tractat diferents temes d'emergència residencial que viu aquesta localitat. Martínez Dalmau ha explicat que es tracta d'un municipi "amb unes condicions particulars que fan difícil l'exercici del dret a l'habitatge".

Una d'aquestes és la pressió que hi ha sobre els lloguers, per ser un municipi molt pròxim a València, o la falta d'habitatges per a l'habitabilitat.

Compartir Martínez Dalmau es compromet a solucionar els problemes de les famílies que viuen a l"assentament dels Peixets d"Alboraia Compartir Martínez Dalmau es compromet a solucionar els problemes de les famílies que viuen a l"assentament dels Peixets d"Alboraia Compartir Martínez Dalmau es compromet a solucionar els problemes de les famílies que viuen a l"assentament dels Peixets d"Alboraia Compartir Martínez Dalmau es compromet a solucionar els problemes de les famílies que viuen a l"assentament dels Peixets d"Alboraia Compartir

Arxius relacionats