Nota de premsa

Ximo Puig anuncia que Llíria serà seu del preolímpic d'handbol femení 2020
27/12/2019
Ximo Puig anuncia que Llíria serà seu del preolímpic d"handbol femení 2...

- El president ha expressat el suport de la Generalitat a aquesta cita esportiva, que tindrà lloc del 20 al 22 de març de l'any que ve

València.
El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat que Llíria serà seu de la fase classificatòria d'handbol femení per als Jocs Olímpics de Tòquio 2020, després de l'audiència que ha mantingut al Palau amb el president de la Real Federació Espanyola d'Handbol, Francisco V. Blázquez, i l'alcalde de la localitat amfitriona, Manuel Civera.

El titular del Consell ha expressat el suport de la Generalitat a aquesta cita esportiva, que tindrà lloc del 20 al 22 de març de 2020, en la qual la selecció espanyola d'handbol femení, actual subcampiona del món, s'intentarà classificar per a Tòquio 2020. En el preolímpic participen també les seleccions de Suècia, Argentina i el Senegal.

El responsable del Consell ha subratllat que es tracta d'una "extraordinària notícia" que Llíria vaja a acollir un esdeveniment d'aquestes característiques, que reafirma la vocació de la Comunitat Valenciana de ser "una terra oberta i d'hospitalitat".

Així mateix, el president ha assegurat que el fet que aquesta competició tinga lloc a la Comunitat Valenciana la posiciona "en un espai positiu de projecció internacional a favor dels valors de l'esport i, molt especialment, de l'handbol femení, que ha tingut sempre una gran tradició entre nosaltres".

"És una gran decisió" que requereix el suport de totes les institucions valencianes "perquè es posa una altra vegada la mirada en la Comunitat", ha indicat. Un dels objectius és el de recuperar la Comunitat Valenciana com a epicentre de l'handbol femení a Espanya, i que aquest siga un element dinamitzador de la regió en l'àmbit econòmic i social.
La cita serà l'antesala del Campionat del Món d'Handbol Femení 2021, que organitza Espanya per primera vegada en la història, i en el qual tant Llíria com Castelló i Torrevieja són seus confirmades ja.

Compartir Ximo Puig anuncia que Llíria serà seu del preolímpic d"handbo... Compartir Ximo Puig anuncia que Llíria serà seu del preolímpic d"handbo... Compartir Ximo Puig anuncia que Llíria serà seu del preolímpic d"handbo... Compartir Ximo Puig anuncia que Llíria serà seu del preolímpic d"handbo... Compartir

Arxius relacionats