Nota de premsa

El Consell aprova un conveni de col·laboració entre la Conselleria de Sanitat Universal i la Reial Acadèmia de Medicina
21/02/2020

- Sanitat destina un màxim de 30.000 euros per a finançar despeses de funcionament de la Reial Acadèmia de Medicina
- Aniran destinats a despeses corrents i a l'organització de seminaris, cursos i congressos, entre altres activitatsEl Ple del Consell ha aprovat un conveni de col·laboració entre la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública i la Reial Acadèmia de Medicina de la Comunitat Valenciana, per al finançament de les despeses de funcionament d'aquesta institució amb l'objectiu de contribuir al desenvolupament correcte de les funcions que té.

Per a aquest 2020, la Reial Acadèmia de Medicina rebrà una subvenció d'un màxim de 30.000 euros que permetran, a més de fer front a les despeses corrents, que exercisca les activitats i accions que organitza, com ara cursos, congressos i seminaris.

A més, la subvenció és per a finançar el manteniment; les reparacions i el material fungible; la difusió o publicació de ponències i conferències, i la contractació de personal administratiu. La duració del conveni és fins al pròxim 31 de desembre de 2020.

La Reial Acadèmia de Medicina de la Comunitat Valenciana, corporació de dret públic, té com una de les seues finalitats primordials elevar la qualitat de l'assistència sanitària.

Aquest organisme du a terme les funcions següents: ajudar les autoritats judicials i administratives en qüestions sanitàries en tots els àmbits; resoldre les consultes; elevar escrits relacionats amb assumptes mèdics d'interés, o informar sobre qüestions sanitàries, científiques i bibliogràfiques els investigadors i metges que ho desitgen.

Compartir El Consell aprova un conveni de col·laboració entre la Conselleria de Sanitat Universal i la Reial Acadèmia de Medicina Compartir El Consell aprova un conveni de col·laboració entre la Conselleria de Sanitat Universal i la Reial Acadèmia de Medicina Compartir El Consell aprova un conveni de col·laboració entre la Conselleria de Sanitat Universal i la Reial Acadèmia de Medicina Compartir El Consell aprova un conveni de col·laboració entre la Conselleria de Sanitat Universal i la Reial Acadèmia de Medicina Compartir