Nota de premsa

La Generalitat inicia el repartiment del material sanitari de protecció procedent de la Xina
25/03/2020
La Generalitat inicia el repartiment del material sanitari de protecció procedent de la Xina

- L'equipament que ha arribat inclou 3.800.000 mascaretes, prop de 5.000 granotes de protecció i 200.000 guants
- Els lots confeccionats es distribuirà la Conselleria de Sanitat Universal entre els departaments de salut i l'Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències ho farà entre les residències de majors


La Generalitat ha iniciat aquesta matinada, dins de la denominada operació Ruta de la Seda, el repartiment de material sanitari de protecció, procedent de la Xina, per a cobrir les necessitats en la lluita contra el coronavirus. L'equipament que ha arribat inclou 3.800.000 mascaretes, prop de 5.000 granotes de protecció i 200.000 guants.

El material, carregat en un avió que va arribar a Saragossa passades les 14.00 hores d'aquest dimarts, es va distribuir posteriorment en camions, que van arribar a un centre logístic de la Comunitat Valenciana al voltant de les 23.00 hores.

Així, al llarg de la nit de dimarts i la matinada d'aquest dimecres, s'ha iniciat la segona fase de l'operació Ruta de la Seda, l'objectiu de la qual és el repartiment del material sanitari entre les residències de majors i els hospitals de la Comunitat.

En aquest sentit, la distribució dels primers lots, que els ha confeccionat durant la matinada personal de la Generalitat amb la col·laboració de la Policia Autonòmica, s'ha iniciat prop de la una de la matinada i ha tingut com a destinació les residències de Castelló, i s'ha continuat amb les de València i les d'Alacant.

Els lots confeccionats els repartirà la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública entre els diversos departaments de salut i el personal de les brigades de l'Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències (AVSRE) ho farà entre els centres sociosanitaris.

Compartir La Generalitat inicia el repartiment del material sanitari de protecció procedent de la Xina Compartir La Generalitat inicia el repartiment del material sanitari de protecció procedent de la Xina Compartir La Generalitat inicia el repartiment del material sanitari de protecció procedent de la Xina Compartir La Generalitat inicia el repartiment del material sanitari de protecció procedent de la Xina Compartir

Arxius relacionats