Nota de premsa

L'Hemisfèric celebra el 22é aniversari amb una sèrie de pel·lícules en línia per a gaudir des de casa
16/04/2020
L"Hemisfèric celebra el 22é aniversari amb una sèrie de pel·lícules en ...

- La Ciutat de les Arts i les Ciències proposa accions com les 'Píndoles de ciència' i inclús noves exposicions que "s'inauguraran" de manera virtual
- Aquest divendres 17 d'abril es podrà veure la pel·lícula 'Mòmies. Secrets dels faraons' a través de les xarxes socials de la Ciutat de les Arts i les CiènciesL'Hemisfèric celebra aquest dijous el 22é aniversari amb diverses accions en línia per a compartir des de casa. Així, aquest divendres, 17 d'abril, amb la projecció 'Egipte. Secrets de les mòmies', s'inicia la sèrie de pel·lícules que es podran veure en els comptes de Twitter i Facebook de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

També a través de les xarxes socials, l'Hemisfèric participa en el repte de compartir la foto que el telescopi Hubble va fer el dia del seu aniversari i convida el públic a unir-se a aquesta iniciativa que va posar en marxa la NASA per a commemorar el 30 aniversari del telescopi espacial.

'Egipte. Secrets de les mòmies' és un documental que convida a realitzar un viatge científic al passat. La pel·lícula conta una de les grans troballes de la història moderna: el descobriment, a la darreria del segle XIX, d'una partida oculta de quaranta mòmies, incloent-hi dotze reis d'Egipte, entre els quals es trobava el llegendari Ramsés el Gran. Es va estrenar a l'Hemisfèric el 16 d'abril de 2009.

La sèrie de pel·lícules en línia és possible gràcies a la col·laboració amb Giant Screen Films. Les pròximes pel·lícules que es posaran a disposició dels espectadors seran 'Dinosaures Alive', el divendres 24 d'abril, i 'Wild Ocean', que s'ha programat per al dijous 30 d'abril.

L'espectacle de llum i so que dona la benvinguda al públic en l'Hemisfèric abans de les projeccions és un altre dels continguts que serà accessible en les pròximes setmanes.

La Ciutat de les Arts i les Ciències des de casa

Entre les propostes de divulgació, la Ciutat de les Arts i les Ciències comparteix les denominades 'Píndoles de ciència' amb curiositats, respostes a 'sabies què?' o jocs de preguntes sobre temes relacionats amb les exposicions i continguts de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Tots els dimecres es destaca una de les conferències de divulgació dels cicles dedicats a l'astronomia, l'actualitat científica i la investigació que es desenvolupa des de la Comunitat Valenciana, organitzades per la Ciutat de les Arts i les Ciències.

La iniciativa #elcielodesdecasa és una altra de les idees a què s'ha unit el complex amb imatges i informació de pròxims esdeveniments astronòmics que es poden observar des de casa.

També es farà la inauguració en línia de l'exposició 'Davant del canvi, …canviem' en el Dia Internacional de la Mare Terra el pròxim 22 d'abril.

Finalment, un altre dels recursos a disposició del públic interessat són les fitxes de didàctica amb experiments i recursos educatius.

Compartir L"Hemisfèric celebra el 22é aniversari amb una sèrie de pel·l... Compartir L"Hemisfèric celebra el 22é aniversari amb una sèrie de pel·l... Compartir L"Hemisfèric celebra el 22é aniversari amb una sèrie de pel·l... Compartir L"Hemisfèric celebra el 22é aniversari amb una sèrie de pel·l... Compartir

Arxius relacionats