Nota de premsa

Ximo Puig assisteix a l'acte de benvinguda de la fase final de la Lliga ACB Endesa
16/06/2020
Ximo Puig assisteix a l"acte de benvinguda de la fase final de la Lliga...

- Agradece a la organización del evento deportivo su decisión "valiente" con la elección de la ciudad de València "entreAgraeix a l'organització de l'esdeveniment esportiu la decisió "valenta" que ha fet amb l'elecció de la ciutat de València "entre huit candidatures potents"

València.
El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha assistit aquest dimarts a l'acte de benvinguda de la fase final de la Lliga ACB Endesa, que tindrà lloc a la ciutat de València a partir del 17 de juny.

En la trobada, a què han assistit, entre altres, el president de l'ACB, Antonio Martín; l'alcalde de València, Joan Ribó; el conseller d'Educació, Cultura i Esport, Vicent Marzà, i el president de la Diputació de València, Antoni Gaspar, el cap del Consell ha agraït a l'organització de l'esdeveniment esportiu l'elecció de la ciutat de València "entre huit candidatures potents", una decisió que ha qualificat de "valenta i adequada".

"València és una ciutat oberta i hospitalària" que, de la mateixa manera que "tota la Comunitat Valenciana", vol tornar a una "normalitat millorada", ha afirmat el màxim responsable del Govern autonòmic, que s'ha mostrat segur del fet que valors sorgits "en aquest temps", compartits amb el món de l'esport, com ara "la solidaritat, el treball en equip i l'esforç", esdevindran "elements de millora" i contribuiran que "aprenguem del bàsquet en l'eixida de la pandèmia".

Compartir Ximo Puig assisteix a l"acte de benvinguda de la fase final d... Compartir Ximo Puig assisteix a l"acte de benvinguda de la fase final d... Compartir Ximo Puig assisteix a l"acte de benvinguda de la fase final d... Compartir Ximo Puig assisteix a l"acte de benvinguda de la fase final d... Compartir

Arxius relacionats