Nota de premsa

Sanitat llança una campanya dirigida al públic jove per a previndre els riscos de contagi de coronavirus
23/06/2020

- El cantant valencià Nyno Vargas posa la veu a un vídeo en què s'apel·la a la prudència i a la necessitat de seguir les recomanacions de les autoritats sanitàries
- Sota el lema 'Si la lías, nos la lías a todos', la campanya pretén conscienciar que encara hi ha perill de contagiLa Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha llançat una campanya dirigida al públic jove amb què pretén previndre els riscos de contagi de coronavirus una vegada assolida la "nova normalitat".

El cantant valencià Nyno Vargas posa la veu i la imatge a un vídeo en què s'apel·la a la prudència i a la necessitat de continuar seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries per a evitar riscos innecessaris.

A través de la música rap i amb un llenguatge pròxim per als més joves, la campanya adverteix, sota el lema 'Si la lías, nos la lías a todos', que és fonamental continuar mantenint la distància social, fer un bon ús de la mascareta i utilitzar el gel desinfectant per a previndre el contagi, perquè el virus encara continua actiu.

En aquesta línia, la consellera Ana Barceló ha volgut insistir en el fet que "és necessari que els més joves prenguen consciència de la gravetat de la situació que encara hui estem vivint".

Per això, hi ha afegit, "hem de continuar combatent el virus amb totes les eines que comptem per a fer-ho i una d'aquestes és, sens dubte, la solidaritat amb els altres".

Barceló ha recordat que "totes i tots podem i hem d'assumir la nostra responsabilitat per a evitar contagiar persones pròximes, més vulnerables, que, en cas de contagi, poden inclús arribar a perdre la vida".

Compartir Sanitat llança una campanya dirigida al públic jove per a pre... Compartir Sanitat llança una campanya dirigida al públic jove per a pre... Compartir Sanitat llança una campanya dirigida al públic jove per a pre... Compartir Sanitat llança una campanya dirigida al públic jove per a pre... Compartir