Nota de premsa

El Consell aprova un conveni entre l'IVAJ i l'empresa d'autocars Travicoi per a facilitar descomptes en la línia Alcoi-València
03/07/2020

- L'IVAJ destina un total de 20.420 euros a Travicoi dins del seu programa 'Transport jove 2020'
- L'any passat, 18.444 joves van obtindre descomptes en els viatges en aquesta líniaEl Ple del Consell ha aprovat el conveni de col·laboració entre l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) i l'empresa d'autocars Travicoi per a facilitar descomptes a joves titulars de Carnet Jove en el transport públic durant 2020 en la línia interurbana que uneix Alcoi i València.

L'IVAJ destina la quantitat de 20.420 euros, que permet l'aplicació d'un 15 % de descompte sobre el preu del bitllet a joves titulars de Carnet Jove amb edats compreses entre 14 i 30 anys. En 2019, un total de 18.444 joves van adquirir el bitllet amb el descompte corresponent.

Aquesta col·laboració entre l'IVAJ i Travicoi amplia la cobertura dels serveis per a la mobilitat que ofereix el Carnet Jove.

Programa 'Transport jove 2020'

El programa 'Transport jove' permet aplicar descomptes, tant en els abonaments com a través d'operadores de transport interurbà, amb dos objectius. D'una banda, es promociona l'ús del transport públic entre la població juvenil i, d'altra banda, es potencia la col·laboració amb joves que utilitzen més intensament aquests mitjans de transport.

L'IVAJ dedica en 2020 un total de 587.000 euros al programa 'Transport jove' per mitjà de 15 convenis per a facilitar a titulars de Carnet Jove el transport públic a la Comunitat Valenciana.

Dins de la Xarxa Carnet Jove per a joves entre 14 i 30 anys, els dos inclosos, l'IVAJ finança els descomptes en l'Abonament Transport Jove en l'àrea metropolitana de València, la Targeta Móbilis Jove (Bono Jove) en la d'Alacant i l'abonament '30 dies jove' en la de Castelló, així com a través d'operadores de transport interurbà per tot el territori de la Comunitat Valenciana.

Compartir El Consell aprova un conveni entre l"IVAJ i l"empresa d"autoc... Compartir El Consell aprova un conveni entre l"IVAJ i l"empresa d"autoc... Compartir El Consell aprova un conveni entre l"IVAJ i l"empresa d"autoc... Compartir El Consell aprova un conveni entre l"IVAJ i l"empresa d"autoc... Compartir