Nota de premsa

El Consell col·labora amb l'Associació de Turisme Familiar de la Comunitat en el foment d'activitats turístiques familiars
03/07/2020

- Turisme Comunitat Valenciana destinarà 55.000 euros a l'Associació de Turisme Familiar de la Comunitat Valenciana


El Consell ha autoritzat la subscripció del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i l'Associació de Turisme Familiar de la Comunitat Valenciana (ATURFAM) per a fomentar activitats de turisme familiar a la Comunitat Valenciana.

Mitjançant aquest conveni, Turisme Comunitat Valenciana contribuirà econòmicament amb 55.000 euros per a desenvolupar diverses accions encaminades a estructurar l'oferta de turisme familiar de la Comunitat Valenciana, difondre i comercialitzar l'oferta de turisme familiar, crear un producte turístic adaptat al consum familiar i millorar i diversificar l'oferta de les destinacions.

En concret, l'Associació de Turisme Familiar de la Comunitat Valenciana durà a terme diverses activitats promocionals, de publicitat i material gràfic, així com de promoció en línia.

Pel que fa a les iniciatives promocionals, cal assenyalar que, com a conseqüència de la crisi sanitària de la COVID-19, ATURFAM, a través de Tour & Kids, ha posat en marxa una campanya de publicitat que ajude a posicionar la Comunitat Valenciana com una destinació ideal i segura per a les vacances en família.

Quant a les accions en internet, ATURFAM impulsa un conjunt d'estratègies i accions de comunicació digital de tasques de màrqueting i comunicació per a augmentar la fidelització dels usuaris de les xarxes socials. A més, també s'impulsarà una campanya d'estratègia de màrqueting en línia.

Aquest conveni respon al compromís de la Generalitat de fomentar la promoció de l'oferta turística de la Comunitat Valenciana i millorar el desenvolupament del sector turístic de la Comunitat.

Compartir El Consell col·labora amb l"Associació de Turisme Familiar de... Compartir El Consell col·labora amb l"Associació de Turisme Familiar de... Compartir El Consell col·labora amb l"Associació de Turisme Familiar de... Compartir El Consell col·labora amb l"Associació de Turisme Familiar de... Compartir