Nota de premsa

El Consell impulsa el Pla de dinamització turística de l'Associació Intermunicipal Catí, Culla, Benissal i Ares del Maestrat
07/08/2020

- L'objectiu és fomentar la innovació, modernització i consolidació dels productes turístics valencians des de la perspectiva de l'oferta
- L'import total ascendeix a 150.000 euros en 2020El Consell ha autoritzat la subscripció del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana, el Patronat Provincial de Turisme de Castelló - 'Costa Azahar' i l'Associació Intermunicipal Catí, Culla, Benassal i Ares del Maestrat per al desenvolupament del corresponent pla de dinamització i governança turística en l'exercici 2020.

Aquest conveni estableix la col·laboració de les tres parts per al desenvolupament i execució d'un pla de dinamització sobre el territori, els seus recursos i els serveis de titularitat dels municipis que integren l'associació.

D'aquesta manera, Turisme Comunitat Valenciana i el Patronat Provincial de Turisme de Castelló adquireixen l'obligació d'assessorar en el desenvolupament del pla, en la creació de producte turístic experiencial amb els estàndards del programa 'CreaTurisme', així com en el seguiment i control de les accions.

L'import total màxim de cost d'execució de les actuacions que es desenvoluparan mitjançant aquest conveni ascendeix a 150.000 euros, que seran finançats per les administracions a tres parts iguals; és a dir, l'Associació Intermunicipal hi contribuirà amb 50.000 euros, el Patronat Provincial de Turisme de Castelló hi aportarà 100.000 euros i Turisme Comunitat Valenciana també subvencionarà l'acord amb un terç del total, 50.000 euros.

L'Associació Intermunicipal Catí, Culla, Benassal i Ares del Maestrat serà la responsable d'executar les accions i els projectes, i de coordinar els ajuntaments implicats. Per a fer-ho podrà disposar del personal necessari i podrà contractar una gerència per a les tasques tècniques i administratives del pla.

Els plans de dinamització i governança turística de la Comunitat Valenciana es configuren com una iniciativa de la Generalitat, instrumentada a través de la formalització de convenis entre Turisme Comunitat Valenciana, les diputacions provincials i altres administracions públiques i ens privats.

Aquesta iniciativa està destinada a la innovació, modernització, foment i consolidació dels productes turístics valencians des de la perspectiva de l'oferta, fonamentalment segons criteris de millora de la competitivitat, la sostenibilitat i el reequilibri socioterritorial.

Compartir El Consell impulsa el Pla de dinamització turística de l"Asso... Compartir El Consell impulsa el Pla de dinamització turística de l"Asso... Compartir El Consell impulsa el Pla de dinamització turística de l"Asso... Compartir El Consell impulsa el Pla de dinamització turística de l"Asso... Compartir