Nota de premsa

El Consell autoritza a Turisme Comunitat Valenciana la contractació d'una campanya de publicitat internacional per a difondre l'oferta turística
07/08/2020

- Inclou la planificació i compra de mitjans, per un total de 4.114.000 euros durant un any


El Consell ha autoritzat a Turisme Comunitat Valenciana la contractació relativa a la planificació i compra de mitjans per a una campanya de publicitat internacional per a la difusió de l'oferta turística de la Comunitat Valenciana durant els exercicis 2020-2021, amb possibilitat de pròrroga de fins a 36 mesos addicionals.

El preu de licitació ascendeix a 3.400.000 euros, més IVA, la qual cosa suposa un total de 4.114.000 euros. L'objectiu d'aquesta contractació és traslladar una imatge atractiva i dinàmica de la Comunitat Valenciana, així com la seua oferta de productes i destinacions turístiques.

L'objectiu és mantindre la presència de la destinació Comunitat Valenciana en els mitjans de comunicació i suports publicitaris d'àmbit internacional, després de la finalització del període d'execució de la campanya actual.

Aquesta contractació inclou la definició de l'estratègia i la planificació de la compra d'espais publicitaris, així com la contractació d'aquests; la realització d'accions que potencien els objectius de la campanya; l'adaptació de la creativitat; l'assessorament tècnic; el seguiment i control de la campanya i, en aquest cas, un seguiment especial de la crisi sanitària produïda per la COVID-19.

Compartir El Consell autoritza a Turisme Comunitat Valenciana la contra... Compartir El Consell autoritza a Turisme Comunitat Valenciana la contra... Compartir El Consell autoritza a Turisme Comunitat Valenciana la contra... Compartir El Consell autoritza a Turisme Comunitat Valenciana la contra... Compartir