Nota de premsa

Ximo Puig analitza amb persones expertes en economia les mesures per a la reactivació econòmica davant de la pandèmia de COVID-19
08/09/2020
Ximo Puig analitza amb persones expertes en economia les mesures per a ...

- El cap del Consell ha mantingut una reunió amb especialistes en aquesta matèria per a rebre les seues aportacions

València.
El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha mantingut una reunió de treball amb persones expertes en economia per a abordar la situació generada per la pandèmia de COVID-19 i el procés de recuperació.

Han participat presencialment en la reunió, que ha tingut lloc al Palau, el director d'investigació de l'Institut Valencià d'Investigacions Econòmiques i catedràtic de Fonaments de l'Anàlisi Econòmica de la Universitat de València, Francisco Pérez; el catedràtic d'Economia Aplicada de la Universitat de València i president de l'Autoritat Portuària de València, Aurelio Martínez, així com el director de l'Àrea Financera i Digitalització de la Fundació de les Caixes d'Estalvis (Funcas) i catedràtic d'Economia i Finances de la Bangor University, Santiago Carbó.

A més, també han assistit telemàticament a la reunió: la catedràtica de Fonaments de l'Anàlisi Econòmica de la Universitat d'Alacant, i Premi Rei Jaume I d'Economia 2017, Carmen Herrero; el responsable d'Anàlisi Econòmica de BBVA Research i catedràtic de Fonaments de l'Anàlisi Econòmica de la Universitat de València, Rafael Doménech, i el catedràtic de Política Econòmica de la Universitat de Barcelona Antón Costas.

Compartir Ximo Puig analitza amb persones expertes en economia les mesu... Compartir Ximo Puig analitza amb persones expertes en economia les mesu... Compartir Ximo Puig analitza amb persones expertes en economia les mesu... Compartir Ximo Puig analitza amb persones expertes en economia les mesu... Compartir

Arxius relacionats