Nota de premsa

La Ciutat de les Arts i les Ciències acull un nou cicle de 'Música en obert amb Berklee: Un llac de concerts'
10/09/2020
La Ciutat de les Arts i les Ciències acull un nou cicle de "Música en o...

- Estudiants i professorat de Berklee College of Music actuaran els dies 11, 18 i 25 de setembre i el 2 d'octubre, a les 19.00 hores, al llac sud del Museu de les Ciències
- El programa és gratuït amb aforament reduïtLa Ciutat de les Arts i les Ciències ha organitzat amb el campus a València de Berklee College of Music una nova temporada d''Un llac de concerts', una proposta musical gratuïta i oberta al públic general, dins del programa 'Música en obert', al llac sud del Museu de les Ciències.
La programació del cicle s'estendrà fins al 2 d'octubre si les circumstàncies ho permeten. Les actuacions aniran a càrrec dels alumnes de màster de Berklee, procedents de més de 28 països, que oferiran música en directe d'estils molt variats, des del jazz fins al blues i el soul, passant per músiques del món, flamenc, electrònica, folk, funk, o jazz llatí.

Els concerts, de caràcter gratuït, tindran lloc a les 19.00 hores els dies 11,18 i 25 de setembre i el 2 d'octubre. Aquest divendres, 11 de setembre, actuaran alumnes del programa de 'Contemporary Performance', Nina Nicolaiewsky, Kris Ramakrishna i Abhisek Ghosh. Nina interpretarà una selecció de cançons brasileres conegudes i Kris i Abhishek faran una improvisació basada en l'estil Alap, originari del nord de l'Índia, i interpretaran una de les seues composicions pròpies en bengalí.

Durant tot el cicle, l'aforament serà reduït i s'aplicaran estrictes mesures de neteja i desinfecció, així com distància social per a garantir la seguretat de públic i artistes.

Compartir La Ciutat de les Arts i les Ciències acull un nou cicle de "M... Compartir La Ciutat de les Arts i les Ciències acull un nou cicle de "M... Compartir La Ciutat de les Arts i les Ciències acull un nou cicle de "M... Compartir La Ciutat de les Arts i les Ciències acull un nou cicle de "M... Compartir

Arxius relacionats