Nota de premsa

Sanitat prorroga 7 dies més les mesures excepcionals per al municipi de Benigànim
11/09/2020

- La Conselleria dicta una nova resolució que manté les mesures excepcionals per al municipi una setmana més
- Barceló: "Continuaran estant vigents una setmana més les mesures adoptades per a la contenció i la prevenció del virus"La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha prorrogat durant 7 dies més les mesures excepcionals adoptades per al municipi de Benigànim a conseqüència de la situació de crisi sanitària ocasionada per la COVID-19 i després d'analitzar els informes epidemiològics sobre la incidència del virus.

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, ha assenyalat que "continuaran estant vigents les mesures al municipi una setmana més per a salvaguardar i protegir la salut de tots els veïns i veïnes i evitar la propagació del virus".

La titular de Sanitat ha destacat que "la situació epidemiològica ha millorat, encara que no prou per a alçar les mesures adoptades per a la contenció i la prevenció del virus".

D'aquesta manera, a través d'una nova resolució, es torna a precisar que el confinament és perimetral a la població de Benigànim, i es permet, en tot cas, la circulació de persones residents dins del municipi; s'estableix fins a un màxim de 10 persones en reunions de caràcter social o familiar i els actes de culte s'han de realitzar fins a un terç de la capacitat d'aquests llocs, sempre respectant les normes de seguretat d'ús de la mascareta i el distanciament social.

La resolució entrarà en vigor a partir de les 00.00 hores del pròxim dimarts.

Compartir Sanitat prorroga 7 dies més les mesures excepcionals per al m... Compartir Sanitat prorroga 7 dies més les mesures excepcionals per al m... Compartir Sanitat prorroga 7 dies més les mesures excepcionals per al m... Compartir Sanitat prorroga 7 dies més les mesures excepcionals per al m... Compartir