Nota de premsa

Daría Terrádez participa en la primera reunió del grup de treball d'integració intercultural del Consell d'Europa
29/09/2020

- Es tractaran temes com la cogovernança multinivell en matèria d'integració de persones migrants


La directora general de Relacions amb la Unió Europea i l'Estat, Daría Terrádez, participa convidada com a experta en el grup de treball d'integració cultural del Consell d'Europa, la primera reunió del qual té lloc els dies 29 i 30 de setembre, de manera telemàtica.

En aquest grup de treball s'exposarà tant el model de les oficines Pangea (en col·laboració amb els ajuntaments de la Comunitat) com l'Estratègia valenciana de migracions, coordinada des de la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives, la presentació de la qual està prevista per a la darreria d'any.

La intervenció de Terrádez tindrà lloc el 30 de setembre, i, a més de la presentació d'aquestes accions de la Comunitat Valenciana, se centrarà a destacar els reptes als quals s'enfronta la societat actual, en la qual és necessària una col·laboració creixent de tots els poders públics per a combatre els discursos d'odi i impulsar una educació en valors i en drets humans.

La directora general de Relacions amb la Unió Europea i l'Estat ha destacat que "les regions, en el nostre cas les comunitats autònomes, tenim les competències en matèria d'integració de persones migrants i refugiades; per això, intercanvis d'experiències com aquest son tan importants per a construir polítiques integradores millors".

Així mateix, ha afegit que la idea clau per a l'èxit d'aquestes polítiques és el respecte absolut dels drets humans, que no són una alternativa sinó una obligació.

Compartir Daría Terrádez participa en la primera reunió del grup de tre... Compartir Daría Terrádez participa en la primera reunió del grup de tre... Compartir Daría Terrádez participa en la primera reunió del grup de tre... Compartir Daría Terrádez participa en la primera reunió del grup de tre... Compartir