Nota de premsa

Associacions empresarials i clústers inverteixen 350.000 en accions de dinamització territorial amb el suport de l'IVACE
13/10/2020

-Es finança l'organització de jornades i seminaris, així com la creació, la posada en marxa i la dinamització de plataformes web col·laboratives


L'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) dona suport amb 280.000 euros a les accions de dinamització territorial que posen en marxa les associacions empresarials i els clústers de la Comunitat, en les quals tenen previst invertir 350.000 euros.

La Unitat d'Innovació de l'IVACE ha concedit les ajudes de la convocatòria 'Dinamitza', a través de la qual cobreix les despeses de les entitats en l'organització de jornades i seminaris destinats a acostar a les empreses les mesures de l'Estratègia d'especialització intel·ligent de la Comunitat (RIS3CV), així com la posada en marxa i la dinamització de plataformes web col·laboratives.

A través d'aquestes plataformes, les entitats informen i assessoren, alhora que afavoreixen la participació activa d'empreses i dels agents de l'oferta cientificotecnològica i de l'ecosistema d'innovació i emprenedoria amb vista a impulsar noves activitats innovadores que siguen d'interés per a un col·lectiu ampli d'empreses.

El conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, s'ha mostrat satisfet per l'acollida de la convocatòria i per la qualitat dels projectes que s'han presentat, "enfocats a assolir un model econòmic basat en el coneixement, la innovació i la sostenibilitat".

En aquest sentit, el responsable de la Conselleria d'Economia s'ha referit a les associacions empresarials i als clústers com "els millors intermediaris per a impulsar la innovació entre les xicotetes i mitjanes empreses i un suport important en els seus processos de reinventar-se".

Compartir Associacions empresarials i clústers inverteixen 350.000 en a... Compartir Associacions empresarials i clústers inverteixen 350.000 en a... Compartir Associacions empresarials i clústers inverteixen 350.000 en a... Compartir Associacions empresarials i clústers inverteixen 350.000 en a... Compartir