Nota de premsa

Puig destaca la importància de Sagunt com a pol logístic i aposta per posar en marxa infraestructures que garantisquen 'la seua potencialitat'
16/10/2020
Puig destaca la importància de Sagunt com a pol logístic i aposta per p...

- El president clausura el Fòrum d'Inversió Local de Sagunt

València.
El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha destacat que Sagunt "sempre ha sigut un espai logísticament molt important", raó per la qual aposta per posar en marxa aquelles infraestructures que garantisquen "la seua potencialitat".

Ximo Puig, que ha clausurat el Fòrum d'Inversió Local de Sagunt, ha insistit en el fet que "hem d'aprofitar els fons europeus per a acabar algunes de les infraestructures bàsiques que tenim pendents, com el corredor mediterrani, que té a Sagunt un dels espais més importants i rellevants".

Així mateix, el president ha indicat també que és necessari "acabar de posar en marxa, com més prompte millor, el Parc Sagunt II i continuar amb totes les infraestructures per a garantir aquesta potencialitat enorme que té Sagunt".

En aquest sentit, Puig ha reivindicat la necessitat de col·laboració publicoprivada "per a generar ocupació i seguretat en la inversió" i ha fet insistència en el fet que és imprescindible "anar sumant totes les intel·ligències possibles per a avançar en la direcció correcta".

Compartir Puig destaca la importància de Sagunt com a pol logístic i ap... Compartir Puig destaca la importància de Sagunt com a pol logístic i ap... Compartir Puig destaca la importància de Sagunt com a pol logístic i ap... Compartir Puig destaca la importància de Sagunt com a pol logístic i ap... Compartir

Arxius relacionats