Nota de premsa

La Generalitat prorroga el tancament perimetral de la Comunitat Valenciana fins al 9 de desembre i el confinament d'Elda i Petrer dues setmanes més
20/11/2020

- El decret del president estableix que la restricció d'entrada i eixida de persones del territori valencià estarà vigent fins a les 23.59 hores del 9 de desembre

València.
La Generalitat ha prorrogat fins al 9 de desembre el tancament perimetral de la Comunitat Valenciana dins de les mesures de protecció davant de la COVID-19, tal com estableix el Decret del president de la Generalitat, Ximo Puig, publicat aquest divendres en el 'Diari Oficial de la Generalitat Valenciana' (DOGV).

A més, també prorroga la declaració de confinament dels municipis d'Elda i Petrer durant un període de 14 dies naturals, comptats des de les 00.00 hores d'aquest dissabte, 21 de novembre.

La restricció d'entrades i eixides de persones del territori de la Comunitat Valenciana es prolonga des d'aquest migdia, hora en què finalitzava el termini vigent, fins a les 23.59 hores del dimecres, 9 de desembre.

D'aquesta manera, fins llavors no es podran realitzar desplaçaments fora de la Comunitat Valenciana ni entrar-hi, excepte per motius justificats, com els relacionats amb assumptes laborals, d'estudis i mèdics o per a tornar al lloc de residència habitual o cuidar de persones dependents, entre altres.

Tal com figura en el decret, "la situació epidemiològica actual aconsella prorrogar aquestes mesures, per a continuar frenant els contagis que s'estan produint".

S'adopten les mesures "tenint en compte la valoració global d'indicadors sanitaris, epidemiològics, socials, econòmics i de mobilitat, i amb base en els informes de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública".

Compartir La Generalitat prorroga el tancament perimetral de la Comunit... Compartir La Generalitat prorroga el tancament perimetral de la Comunit... Compartir La Generalitat prorroga el tancament perimetral de la Comunit... Compartir La Generalitat prorroga el tancament perimetral de la Comunit... Compartir