Nota de premsa

La Generalitat facilita el desplaçament amb tramvia a Fira València amb motiu dels exàmens de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià
26/11/2020
La Generalitat facilita el desplaçament amb tramvia a Fira València amb...

- Dissabte que ve, dia 28, se celebraran al recinte firal les proves oficials de valencià
- La freqüència de pas serà entre 30 i 40 minuts de les 6 a les 16.30 horesLa Generalitat facilitarà dissabte que ve, dia 28, la mobilitat fins a Fira València amb serveis especials de la línia 4 de tramvia, amb l'objectiu de facilitar l'accés a les persones que acudisquen a fer les proves convocades per la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià.

Durant la celebració d'aquestes proves, el servei de tramvia circularà entre la parada de Dr. Lluch i la de Fira entre 30 i 40 minuts entre les 6 i les 16.30 hores.

D'aquesta manera, el primer tramvia des de Dr. Lluch eixirà a les 6.00 hores i l'últim, a les 14.40 hores. Des de Fira, el primer serà a les 6.54 hores, mentre que l'últim transport s'oferirà a les 15.34 hores.

Amb la finalitat d'agilitar el servei, tots els tramvies que facen el recorregut fins a la Fira de Mostres l'indicaran en el rètol de destinació situat en la capçalera de la unitat. Juntament amb el tramvia, també es pot accedir a Fira València, desplaçant-se fins a l'estació Les Carolines / Fira de la línia 2 de Metrovalencia.

Tots els usuaris que desitgen ampliar la informació d'horaris i freqüències d'aquest servei poden telefonar al 900 46 10 46 d'Atenció al Client de Metrovalencia. Aquesta informació també està disponible en la pàgina web de Metrovalencia (consultar ací), en xarxes socials @metrovalencia i en facebook/metrovalencia.fgv.

Compartir La Generalitat facilita el desplaçament amb tramvia a Fira Va... Compartir La Generalitat facilita el desplaçament amb tramvia a Fira Va... Compartir La Generalitat facilita el desplaçament amb tramvia a Fira Va... Compartir La Generalitat facilita el desplaçament amb tramvia a Fira Va... Compartir

Arxius relacionats