Nota de premsa

Soler: 'Es declararan d'interés general totes les activitats, obres i infraestructures sanitàries relacionades amb la pandèmia'
24/03/2021

- S'hi inclouen els serveis sanitaris i socials, el tractament de residus sanitaris i el transport de material mèdic
- El conseller d'Hisenda i Model Econòmic ha presentat un decret llei en les Corts per a impulsar aquestes mesuresEl conseller d'Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler, ha destacat aquest dimecres que per a impulsar l'execució de projectes necessaris per a fer front a les necessitats creades per la pandèmia "es declararan d'interés general totes les activitats, obres i infraestructures relacionades amb els serveis sanitaris i socials, el tractament de residus sanitaris i el transport de material mèdic".

"La situació actual exigeix que es lleven amb la màxima urgència possible tots aquells obstacles que puguen entorpir la posada en marxa i el desenvolupament d'aquest tipus de mesures, per a poder prestar així un millor servei i una millor assistència als ciutadans", ha subratllat el conseller.

Vicent Soler ha fet aquestes declaracions durant la seua intervenció en el ple de les Corts, en el qual ha presentat el Decret llei de mesures urgents per a impulsar l'execució d'obres i infraestructures per a fer front a les necessitats creades per la COVID-19.

"La urgència d'afrontar les necessitats de proveïment i equipament sanitari ha sigut un dels grans cavalls de batalla des de l'inici d'aquesta crisi", ha indicat Soler, que ha apuntat que ara l'esforç financer i logístic continua en un doble vessant: "garantir l'assistència sociosanitària i gestionar la campanya de vacunació".

Segons el conseller d'Hisenda, "des de l'inici de la crisi, la prioritat del Consell ha sigut protegir la salut de les persones davant de la pandèmia, al mateix temps que es garantia el funcionament dels serveis públics fonamentals i l'eficiència de la gestió econòmica i administrativa, aspecte en el qual redundarà el nou decret llei".

Compartir Soler: "Es declararan d"interés general totes les activitats,... Compartir Soler: "Es declararan d"interés general totes les activitats,... Compartir Soler: "Es declararan d"interés general totes les activitats,... Compartir Soler: "Es declararan d"interés general totes les activitats,... Compartir

Arxius relacionats