Nota de premsa

El secretari autonòmic de Turisme visita l'exposició d'Aula Grial 'El Sant Grial en la Guerra Civil'
08/04/2021
El secretari autonòmic de Turisme visita l"exposició d"Aula Grial "El S...

- Colomer ressalta que des de Turisme "hem elaborat un pla d'acció per a l'impuls de la Ruta del Grial, amb motiu de la celebració de l'any jubilar a València fins al pròxim 25 d'octubre"


El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha visitat la nova sala d'exposició d'Aula Grial "El Sant Grial en la Guerra Civil", dirigida per Alicia Palazón.

Cal assenyalar que en aquesta sala d'exposició s'ha recreat la casa on va ser ocultat el Sant Calze durant la Guerra Civil, la casa de Sabina Suey, prenent com a referència les fotografies de l'habitació de Sabina i la cuina de la casa.

Francesc Colomer ha valorat molt positivament aquesta nova sala d'exposició "que contribueix a conéixer la història del Sant Grial a València" i ha manifestat que "moltes ciutats voldrien en el món atresorar una de les relíquies més importants de la humanitat com València".

A més, ha recordat que des de Turisme Comunitat Valenciana "fa uns anys que treballem en l'impuls del turisme vinculat al Grial" i ha recordat que el mes passat vam presentar un pla d'acció per a l'impuls de la Ruta del Grial, amb motiu de la celebració de l'any jubilar a València fins al pròxim 25 d'octubre".

Es tracta d'un pla dirigit a ajuntaments i institucions implicades en aquesta iniciativa turisticocultural, així com a les diverses entitats socials i empresarials que estan col·laborant en l'impuls de la ruta. Preveu 23 noves accions en tres vessants diferents: la institucional, l'empresarial i la promocional.

Compartir El secretari autonòmic de Turisme visita l"exposició d"Aula G... Compartir El secretari autonòmic de Turisme visita l"exposició d"Aula G... Compartir El secretari autonòmic de Turisme visita l"exposició d"Aula G... Compartir El secretari autonòmic de Turisme visita l"exposició d"Aula G... Compartir

Arxius relacionats