Nota de premsa

Sanitat inicia la conversió de 209 places de personal estatutari auxiliar administratiu en personal administratiu
15/04/2021

- És la primera vegada que Sanitat inicia un procés de reconversió de places, que està dirigit al personal fix i es farà mitjançant concurs-oposició
- Carmen López: "Aquest procés naix com a reconeixement i valoració de l'aportació d'aquest personal a la gestió de la sanitat"La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública començarà un procés per a la conversió d'un total de 209 places d'auxiliar administratiu/iva de personal estatutari en places d'administratiu/iva.

La doble conversió d'aquestes places suposarà una millora per als i les professionals, que podran continuar exercint les mateixes funcions en el mateix lloc de treball i una retribució corresponent a una categoria superior.

Aquest procés està dirigit a tot el personal estatutari titular d'una plaça fixa d'auxiliar administratiu.
Segons la directora general de Recursos Humans, Carmen López, "aquest procés naix com a reconeixement i valoració de l'aportació d'aquest personal a la gestió de la sanitat".

El procés es farà mitjançant concurs oposició de conformitat amb la normativa vigent.

És la primera vegada que Sanitat inicia un procés de reconversió de places amb una doble finalitat: que la persona que ocupa una plaça estatutària fixa d'auxiliar administratiu/iva continue sent titular de la plaça i que aquesta plaça passe a ser d'una categoria superior: de C2 a C1.

Compartir Sanitat inicia la conversió de 209 places de personal estatut... Compartir Sanitat inicia la conversió de 209 places de personal estatut... Compartir Sanitat inicia la conversió de 209 places de personal estatut... Compartir Sanitat inicia la conversió de 209 places de personal estatut... Compartir