Nota de premsa

La Generalitat adjudica la modernització de les instal·lacions d'alta tensió del tram subterrani de les línies 1 i 2 de Metrovalencia
02/05/2021
La Generalitat adjudica la modernització de les instal·lacions d"alta t...

- Se substituirà tota la línia elèctrica des de la subestació de Sant Isidre fins a la d'Empalme amb una inversió de 2,7 milions d'euros
- Els actuals dispositius es van posar en servei en 1988 i han patit el lògic desgast al llarg de més de trenta anysLa Generalitat ha adjudicat la renovació i millora de les instal·lacions d'alta tensió en les estacions subterrànies de les línies 1 i 2 de Metrovalencia, a fi de modernitzar unes instal·lacions posades en servei en 1988, fa més de trenta anys, per a donar un millor servei a les persones usuàries.

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) invertirà 2.782.733,21 euros, IVA inclòs, en uns treballs que plantegen la substitució de tota la línia d'alta tensió que hi ha en aquest tram per un doble anell que partirà des de la subestació de Sant Isidre fins a la subestació d'Empalme, per tal de proveir els centres de transformació de Safranar, Patraix, Jesús, Plaça Espanya, Àngel Guimerà, Túria, Campanar, Beniferri i Empalme.

També s'adequarà l'aparellatge (conjunt d'aparells de maniobra, de regulació i control, de mesura, inclosos els accessoris de les canalitzacions elèctriques, utilitzats en les instal·lacions elèctriques) d'alta tensió a les subestacions de Sant Isidre i Empalme.

Així mateix, s'actuarà en els centres de transformació de Safranar, Patraix, Jesús, Plaça Espanya, Túria, Campanar, Beniferri i Empalme, amb la substitució en la part d'alta tensió del grup de cel·les i el transformador existents per dos grups de cel·les i dos transformadors, a més de la renovació de tot el sistema de baixa tensió i els serveis auxiliars de cada centre de transformació.

Finalment, es duran a terme xicotetes obres i instal·lacions complementàries, necessàries per a concloure el projecte previst. La concessionària que ha obtingut l'adjudicació ha sigut Cobra Instalaciones y Servicios S.A.

Compartir La Generalitat adjudica la modernització de les instal·lacion... Compartir La Generalitat adjudica la modernització de les instal·lacion... Compartir La Generalitat adjudica la modernització de les instal·lacion... Compartir La Generalitat adjudica la modernització de les instal·lacion... Compartir

Arxius relacionats