Nota de premsa

La directora general d'Aerocas trasllada les línies de treball de l'aeroport de Castelló a la nova directora territorial de Presidència
30/04/2021
La directora general d"Aerocas trasllada les línies de treball de l"aer...

- Blanca Marín detalla les perspectives i els projectes de futur de la infraestructura, basats en l'estratègia de diversificació
- Eva Redondo destaca que l'aeroport "és una infraestructura fonamental per al desenvolupament econòmic i social de la província"La directora general d'Aerocas, Blanca Marín, ha rebut aquest divendres la nova directora territorial de Presidència de la Generalitat a Castelló, Eva Redondo, en una trobada en la qual les dues han abordat la situació actual i les perspectives de futur de l'aeroport.

Blanca Marín ha detallat les diverses línies de treball que s'hi estan duent a terme seguint l'estratègia de diversificació i desenvolupament integral de la instal·lació. En aquest sentit, ha assenyalat que l'aeroport treballa en la reactivació de l'operativa regular vinculada al sector turístic, alhora que s'està reforçant la cartera de serveis amb la incorporació i l'ampliació d'activitats industrials i formatives.

Pel que fa a la branca formativa, ha destacat la pròxima implantació d'un cicle d'FP de manteniment d'avions, "una iniciativa que suposa una oportunitat de qualificació i ocupabilitat per al territori, singularment per als municipis de l'entorn de l'aeroport".

D'altra banda, la directora general d'Aerocas ha apuntat els objectius estratègics d'activar la línia de càrrega i de posar en marxa un pol empresarial lligat a la logística i al sector aeronàutic en la zona d'activitats complementàries de l'aeroport.

Per la seua banda, la directora territorial de Presidència, Eva Redondo, ha valorat "el gran treball que ha fet Aerocas en l'últim any". "En un temps marcat per la crisi econòmica provocada per la COVID-19, l'Aeroport de Castelló ha tingut la capacitat de reinventar-se, diversificar i ampliar-ne l'activitat industrial i generar economia i llocs de treball", ha afirmat.

Per a Redondo, l'aeroport "és una infraestructura fonamental per al desenvolupament econòmic i social de la nostra província i per això hi haurà una col·laboració total entre Presidència i Aerocas".

"Tenim diversos reptes apassionants per a executar, com la creació de la zona d'activitats complementàries, que serà un pol econòmic i empresarial, o la posada en marxa de la Formació Professional en manteniment d'avions, una oportunitat única per a donar ocupació als joves de les nostres comarques i consolidar població", ha conclòs.

Compartir La directora general d"Aerocas trasllada les línies de trebal... Compartir La directora general d"Aerocas trasllada les línies de trebal... Compartir La directora general d"Aerocas trasllada les línies de trebal... Compartir La directora general d"Aerocas trasllada les línies de trebal... Compartir

Arxius relacionats