Nota de premsa

Ximo Puig destaca l'alta qualitat del Centre Municipal d'Esports de Cullera que permetrà millorar la vida dels habitants de la Ribera Baixa
04/05/2021
Ximo Puig destaca l"alta qualitat del Centre Municipal d"Esports de Cul...

- El president de la Generalitat ha valorat la posada en marxa d'aquest complex esportiu després d'una dècada d'inconvenients burocràtics i econòmics

Cullera.
El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha visitat el Centre Municipal d'Esports de Cullera, en un acte organitzat per l'ajuntament d'aquest municipi i al qual també ha assistit el conseller d'Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler, i el conseller d'Educació, Cultura i Esport, Vicent Marzà.

En el transcurs de la visita, el president ha valorat la posada en marxa d'aquestes instal·lacions esportives, l'execució de les quals ha patit inconvenients burocràtics i econòmics que les han demorades més d'una dècada.

Així mateix, Ximo Puig ha destacat l'alta qualitat d'aquest complex esportiu que es posa a disposició dels veïns de Cullera i de tota la comarca de la Ribera Baixa, i que "contribuirà a millorar la seua qualitat de vida".

D'altra banda, el cap del Consell s'ha referit al compromís del seu govern per una arquitectura bioclimàtica i sostenible, que no només contribuïsca a crear espais agradables sinó que cree edificis eficients i respectuosos amb el medi ambient i integrats en el seu entorn, com és el cas de la instal·lació esportiva visitada.

El complex esportiu de Cullera disposa d'una piscina de 25 metres de longitud i una altra de més xicoteta, a més d'instal·lacions complementàries com un gimnàs, sales per a la pràctica d'altres esports, zona de 'spa', cafeteria i aparcament subterrani.

Compartir Ximo Puig destaca l"alta qualitat del Centre Municipal d"Espo... Compartir Ximo Puig destaca l"alta qualitat del Centre Municipal d"Espo... Compartir Ximo Puig destaca l"alta qualitat del Centre Municipal d"Espo... Compartir Ximo Puig destaca l"alta qualitat del Centre Municipal d"Espo... Compartir