Nota de premsa

Sanitat posa a la disposició de la ciutadania informació sobre la cita per a la vacunació per grups d'edat
04/05/2021

- Es pot consultar en la pàgina web de la Conselleria quan es rebrà la invitació per a vacunar-se per grups d'edat


La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha posat a la disposició de la ciutadania en la pàgina web informació sobre el procés de vacunació contra la COVID-19 per grups d'edat.

Així, des de l'enllaç consulteu ací, de la pàgina web de la Conselleria de Sanitat, es pot accedir a l'apartat 'Vacuna per grups d'edat', que s'anirà actualitzant setmanalment.

En cada grup de vacunació s'especifica quan es rebrà la invitació per a vacunar-se i també quan es rebrà una nova invitació, en cas que alguna persona no haja pogut acudir a la seua primera cita.

Es recorda, en qualsevol dels casos, que és molt important que les dades de contacte que hi ha en la targeta SIP dels/de les pacients estiguen actualitzades, perquè en el moment que s'haja de notificar el lloc, el dia i l'hora de vacunació aquestes dades siguen les correctes. Es pot fer aquest tràmit des de l'enllaç següent: consulteu ací.

Si encara així persisteix qualsevol mena de dubte, es pot recórrer al telèfon 900 300 555, en què el personal format sobre aquest tema atendrà i respondrà qualsevol qüestió relacionada amb el procés de vacunació.

Sanitat recorda que un altre dels serveis habilitats en la pàgina web és la possibilitat de descarregar i imprimir el justificant d'haver sigut vacunat/ada, en el qual es veurà la data d'inoculació, així com la vacuna subministrada i el lot al qual pertany.

Compartir Sanitat posa a la disposició de la ciutadania informació sobr... Compartir Sanitat posa a la disposició de la ciutadania informació sobr... Compartir Sanitat posa a la disposició de la ciutadania informació sobr... Compartir Sanitat posa a la disposició de la ciutadania informació sobr... Compartir