Nota de premsa

Ximo Puig manté una reunió amb persones expertes per a analitzar l'evolució de la pandèmia de coronavirus a la Comunitat Valenciana
15/06/2021
Ximo Puig manté una reunió amb persones expertes per a analitzar l"evol...

- El president de la Generalitat s'ha reunit per videoconferència amb especialistes en diferents àmbits

València.
El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha mantingut una nova reunió per videoconferència amb persones expertes de diferents àmbits per a abordar l'evolució de la pandèmia de COVID-19 a la Comunitat Valenciana. A la reunió també ha assistit la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló.

Entre les persones que han participat es troben la secretària autonòmica de Comunicació i catedràtica de Lingüística General de la Universitat de València, Beatriz Gallardo; la subdirectora general d'Epidemiologia de la Conselleria de Sanitat Universal, Hermelinda Vanaclocha; l'especialista del Departament de Salut Pública de la Universitat Miguel Hernández d'Elx, Idelfonso Hernández; el vicepresident de la Fundació Institut d'Investigació en Serveis de Salut, Ricard Menéu, i el cap del Servei de Cirurgia Cardíaca de l'Hospital General i de La Fe, així com director de l'Àrea de Malalties Cardiovasculars de l'Hospital La Fe, Anastasio Montero.

De la mateixa manera, en la reunió han intervingut l'investigador de la Fundació d'Investigació Sanitària Biomèdica de la Comunitat Valenciana, Salvador Peiró; el cap del Servei de Microbiologia de l'Hospital Clínic de València, David Navarro; el director d'Investigació de l'Institut Valencià d'Investigacions Econòmiques (IVIE), Francisco Pérez; l'investigador de l'Institut de Diagnòstic Ambiental i Estudis de l'Aigua del CSI i Premi Rei Jaume I 2013, Xavier Querol, i la investigadora i experta en l'aplicació dels mètodes de la intel·ligència artificial a la lluita contra el càncer, Aurelia Bustos.

Finalment, també s'ha comptat amb la participació de la científica Pilar Mateo, reconeguda internacionalment en el camp de la química; la biòloga Gloria Sánchez, científica investigadora en l'Institut d'Agroquímica i Tecnologia d'Aliments (IATA-CSIC); el catedràtic de Psiquiatria de la Universitat de València, Rafael Tabarés; el catedràtic de Geografia Humana a la Universitat de València i membre de l'Institut Interuniversitari de Desenvolupament Local, Joan Romero, i el subdirector general d'Avaluació de la Gestió Assistencial en la Conselleria de Sanitat Universal, Ramón Limón.

Compartir Ximo Puig manté una reunió amb persones expertes per a analit... Compartir Ximo Puig manté una reunió amb persones expertes per a analit... Compartir Ximo Puig manté una reunió amb persones expertes per a analit... Compartir Ximo Puig manté una reunió amb persones expertes per a analit... Compartir

Arxius relacionats