Nota de premsa

L'Aeroport de Castelló exposa l'oferta de vols davant de les agències de viatge de la Comunitat Valenciana
24/07/2021

- L'aeroport acull l'assemblea anual d'AEVAV, les persones integrants de la qual han conegut els avantatges competitius de la instal·lació
- La directora general d'Aerocas, Blanca Marín, destaca que les agències de viatge "constitueixen un aliat estratègic de l'aeroport"L'Aeroport de Castelló ha presentat l'oferta de rutes que té davant de més de 50 representants d'agències de viatge de la Comunitat Valenciana, que han desenvolupat l'assemblea anual a l'aeroport mateix.
La directora general d'Aerocas, Blanca Marín, ha exposat davant de les agències, agrupades en l'Associació Empresarial Valenciana d'Agències de Viatge (AEVAV), la programació de vols regulars de l'aeroport de Castelló per a aquesta campanya estival, "marcada encara per la COVID-19".

Marín ha detallat que l'aeroport opera en l'actualitat una ruta a Londres-Stansted (Ryanair), amb tres freqüències setmanals; una a Bilbao (Volotea), amb dos vols a la setmana, i una altra a Bucarest (Wizz Air), amb dues freqüències setmanals. A aquestes tres se sumarà dimecres que ve, 28 de juliol, la nova ruta de Sevilla, operada per Air Nostrum, amb dos vols a la setmana.

"A través d'aquesta presentació hem traslladat al sector informació actualitzada i detallada sobre els vols de l'aeroport, a fi de promoure la comercialització de viatges i estades vacacionals vinculades a les rutes que operem aquest estiu, en el qual hem insistit en el mercat nacional", ha assenyalat la directora general d'Aerocas.

D'altra banda, Blanca Marín ha informat les agències sobre els avantatges que ofereix l'aeroport, com ara l'agilitat de les operacions, la rapidesa i senzillesa de la facturació i l'embarcament o l'aparcament gratuït per a les persones usuàries.
Marín ha explicat que les agències de viatge constitueixen un "aliat estratègic" per a l'aeroport, "per la qual cosa és important que coneguen de primera mà les possibilitats de connectivitat que ofereix la infraestructura i la seua cartera de serveis".

La directora general d'Aerocas ha destacat l'estreta relació que manté l'aeroport amb el sector. Cal recordar que AEVAV va premiar en 2019 l'Aeroport de Castelló per la seua col·laboració amb les agències de viatge de la Comunitat Valenciana.

Compartir L"Aeroport de Castelló exposa l"oferta de vols davant de les ... Compartir L"Aeroport de Castelló exposa l"oferta de vols davant de les ... Compartir L"Aeroport de Castelló exposa l"oferta de vols davant de les ... Compartir L"Aeroport de Castelló exposa l"oferta de vols davant de les ... Compartir