Nota de premsa

Qualitat Democràtica destina 100.000 euros en ajudes per a actuacions en defensa de la memòria històrica i democràtica valenciana
30/07/2021

- L'import es reparteix entre entitats i associacions sense ànim de lucre


La Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica ha destinat un total de 100.000 euros en ajudes en matèria de memòria històrica i democràtica valenciana per a l'exercici 2021.

Aquesta quantia es reparteix entre diverses entitats i associacions sense ànim de lucre, que tinguen entre els seus fins la memòria democràtica valenciana.

A través d'aquestes ajudes es realitzaran diferents projectes i iniciatives relacionats amb la promoció i difusió de la memòria històrica i democràtica valenciana, tal com publica aquest divendres el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV).

En concret, les entitats i associacions beneficiàries són l'Asociación Ateneo Socio-Cultural Viento del Pueblo, Associació Cultural Institut Obrer, Asociación de Estudios Miguel Hernández Cívica de Alicante para la Recuperación de la Memoria Histórica, Coordinadora de Asociaciones por la Memoria Histórica de la Provincia de Alicante, Acción contra la Impunidad del Franquismo en el País Valenciano, Associació Guadassuar per la República i Asociación de Familiares de Víctimas del Franquismo de la Fosa Común N.º 94 de Paterna.

També són beneficiàries l'Associació El Molí Memòria Històrica Quart de les Valls, Asociación La Gavilla Verde, Comisión Española de Ayuda al Refugiado, Fundación Pascual Tomás de la Comunitat Valenciana, Associació Centre d'Estudis de Penyagolosa, Associació Cultural Surc, Bolangera Associació per la Promoció Social, Associació Fòrum per la Memòria Històrica i Democràtica a Cocentaina, Associació Cultural Actes, Federació d'Associacions d'Estudiants-Fades, Fundació Horta Sud de la CV, Ateneu Cultural Republicà de Petrer-L'Ateneu, Fundació Escola Valenciana de la CV i Federació de Cases de Joventut de la CV.

Així mateix, són beneficiàries l'Asociación Culural y Recreativa El Toro, Fundación Movimiento Ciudadano, Fundació Assut de la Comunitat Valenciana per la Sostenibilitat dels Sistemes Litorals de la Mediterrània, Associació Impuls de la Ciutadania Digital, Asociación de Familiares de los Represaliados por el Franquismo en el Cementerio de Alicante, Asociación Cultural Ciudad de Cuentos, Associació Memorial Democràtic de la Vall d'Albaida, Associació Cultural i Medi Ambiental Arrels i Asociación Cultural Prosa Elástica..

Més informació: consultar aquí

Compartir Qualitat Democràtica destina 100.000 euros en ajudes per a ac... Compartir Qualitat Democràtica destina 100.000 euros en ajudes per a ac... Compartir Qualitat Democràtica destina 100.000 euros en ajudes per a ac... Compartir Qualitat Democràtica destina 100.000 euros en ajudes per a ac... Compartir