Nota de premsa

L'IVASS reforça la plantilla amb la convocatòria d'una borsa extraordinària per a diverses categories
14/01/2022

- Permetrà reforçar el nombre de professionals de les diferents àrees que donen suport als centres i serveis de l'entitat
- Les persones interessades poden presentar les sol·licituds d'inscripció fins al 27 de gener en el portal de l'IVASS
L'Institut Valencià d'Atenció Social Sanitària (IVASS), adscrit a la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives, ha convocat amb caràcter extraordinari una borsa d'ocupació "amb l'objectiu de reforçar el nombre de professionals en les diferents àrees de l'entitat des d'on es dona suport a la gestió dels centres i serveis".

Així ho ha manifestat la directora general de l'IVASS, Noelia Martí, que ha ressaltat que "en l'elaboració de les bases d'aquesta nova borsa han treballat els departaments de Contractacions i Assumptes Generals, Economicofinancer i Recursos Humans, i els sindicats representats en l'entitat".

Noelia Martí ha subratllat "la labor que estan desenvolupant les treballadores i els treballadors de l'IVASS Serveis Socials per a afrontar tots els processos d'aquesta difícil conjuntura sanitària generada pel coronavirus", i ha incidit en el fet que "aquestes borses reforçaran amb més personal el servei que es dona des d'aquests departaments als centres i serveis".

Aquesta borsa d'ocupació extraordinària s'ha convocat per a cobrir llocs de direcció, personal tècnic superior i mitjà de les àrees de Contractacions i Assumptes Generals, Economicofinancera i RH de l'IVASS.

Procés d'inscripció

Les persones interessades poden consultar les bases en el DOGV del dijous dia 13 de gener, i tenen de termini fins al 27 d'aquest mes per a cursar les sol·licituds d'inscripció en el portal (Consulteu ací , apartat 'Llocs de treball').

Les borses es constituiran per àrees geogràfiques d'acord amb les tres províncies de la Comunitat Valenciana; concretament, l'àrea 1 correspondria a Castelló; l'àrea 2, a València, i l'àrea 3, a Alacant. Es pot fer la sol·licitud en qualsevol d'aquestes, i no és excloent en cap cas.

El registre i la presentació de la sol·licitud s'ha de fer de manera telemàtica a través de l'enllaç (Consulteu ací.), on els candidats i candidates han d'adjuntar el document escanejat en format PDF de la sol·licitud degudament signada (amb la impressió de la sol·licitud i rúbrica manual).

Procés de selecció

El procediment de selecció constarà d'una fase de proves, de caràcter obligatori i eliminatori, i d'una altra de baremació de mèrits.

La primera fase consisteix en dues proves obligatòries sobre el temari de l'annex I, i la primera d'aquestes proves és eliminatòria respecte de la segona. Les persones que superen aquesta fase, d'acord amb el que exigeixen les bases, passaran a la segona fase de baremació de mèrits.

En primer lloc formaran part de la borsa les persones que hagen superat tots dos exàmens, i hagen sigut baremades en l'ordre resultant de la suma de la nota obtinguda en la fase de proves més la baremació.

Una vegada esgotada la llista de candidats, es podran afegir a la borsa les persones que hagen superat un únic examen, seguint l'ordre de puntuació obtinguda en aquest.

Més informació en el DOGV: Consulteu ací.

Compartir L"IVASS reforça la plantilla amb la convocatòria d"una borsa ... Compartir L"IVASS reforça la plantilla amb la convocatòria d"una borsa ... Compartir L"IVASS reforça la plantilla amb la convocatòria d"una borsa ... Compartir L"IVASS reforça la plantilla amb la convocatòria d"una borsa ... Compartir