Nota de premsa

El Consell aprova un conveni amb l'Ajuntament de Xàtiva per a la realització del Festival Música i Lletra
20/05/2022

- L'Institut Valencià de Cultura hi aporta 30.000 euros


El Ple del Consell ha aprovat un conveni de col·laboració entre l'Institut Valencià de Cultura i l'Ajuntament de Xàtiva per a l'organització conjunta del Festival Música i Lletra, que es realitzarà des del 20 de maig fins al 3 de juny de 2022.

A través d'aquest conveni, l'Institut Valencià de Cultura hi aportarà 30.000 euros, mentre que l'Ajuntament de Xàtiva hi participarà amb 15.000 euros.

L'Ajuntament de Xàtiva, dins del marc general de les seues activitats, organitza el Festival Música i Lletra, la programació del qual inclou actuacions musicals en diversos espais de la ciutat entre els mesos de maig i juny.

El Festival Música i Lletra és un marc de referència per a l'activitat cultural durant la primavera i, en aquest àmbit, l'Ajuntament de Xàtiva hi vol col·laborar amb diverses entitats públiques i privades per a augmentar la quantitat i qualitat d'activitats artístiques i obtindre, així, més eficiència dels recursos públics.

Compartir El Consell aprova un conveni amb l"Ajuntament de Xàtiva per a... Compartir El Consell aprova un conveni amb l"Ajuntament de Xàtiva per a... Compartir El Consell aprova un conveni amb l"Ajuntament de Xàtiva per a... Compartir El Consell aprova un conveni amb l"Ajuntament de Xàtiva per a... Compartir