Nota de premsa

La Nit de les Telecomunicacions premia la Conselleria d'Hisenda pel seu impuls a les TIC a la Comunitat Valenciana
26/05/2022

- - Arcadi España: "La nostra aposta per la digitalització té com a objectiu facilitar i agilitzar les gestions que realitzen empreses, particulars i associacions"


La societat mercantil Infraestructures i Serveis de Telecomunicacions i Certificació (Istec), que depén de la Conselleria d'Hisenda i Model Econòmic, ha sigut premiada en la 24a Nit de les Telecomunicacions com a administració pública impulsora de les TIC, amb un doble guardó compartit amb el Servei 112 de la Generalitat.

Istec ha rebut el reconeixement del sector de les telecomunicacions per haver aconseguit, en tot just dos anys, facilitar la connectivitat del territori i gestionar la identitat digital de ciutadans, empreses i administracions públiques.

"Des del Consell hem fet una aposta decidida per posar-hi totes les eines i les infraestructures necessàries per a impulsar la digitalització, amb l'objectiu de facilitar i agilitzar les gestions que han de dur a terme empreses, particulars i associacions", ha assenyalat el conseller d'Hisenda i Model Econòmic, Arcadi España, durant la seua assistència a l'acte.

"En aquests moments estem tractant d'aprofitar al màxim l'oportunitat que suposen els fons europeus per a avançar cap a una administració més digitalitzada, activa i emprenedora, dialogant amb els agents econòmics i socials, i que sap com aprofitar els avantatges de la col·laboració publicoprivada per a materialitzar els seus projectes", ha apuntat el conseller.

La Nit de les Telecomunicacions Valencianes ha comptat també amb l'assistència de la ministra de Ciència i Innovació, Diana Morant; la consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, Gabriela Bravo; la consellera d'Universitats, Innovació i Societat Digital, Josefina Bueno; el rector de la Universitat Politècnica de València, José Capilla, i el director d'Istec, Juan Alegre.

Arcadi España ha destacat també que el Pla estratègic de transformació digital, GEN Digital 2025, amb una inversió de 1.000 milions d'euros, ha suposat "la revolució digital més gran en la història de l'Administració valenciana".

Compartir La Nit de les Telecomunicacions premia la Conselleria d"Hisen... Compartir La Nit de les Telecomunicacions premia la Conselleria d"Hisen... Compartir La Nit de les Telecomunicacions premia la Conselleria d"Hisen... Compartir La Nit de les Telecomunicacions premia la Conselleria d"Hisen... Compartir