Detall

Conseller Principal (AD 14)


 • Descripció

  Conseller Principal (AD 14)


 • Organisme

  Comissió Europea
  B-1049 Brussel·les - Bèlgica
  Tel:+32 2 2991111


 • Etapa Actual

  Convocatòria : (Bases i obertura de termini)

 • Termini

  TANCAT


 • Procés selectiu

  PROCESSOS ESPECIALS


 • Grup

  Sense especificar - Sense especificar


 • Requisits generals

  - Nacionalitat: ser ciutadà d'un estat membre de la Unió Europea.
  - Títol o diploma universitari: els candidats han de tindre:

  - Un nivell de formació que corresponga a un cicle complet d'estudis universitaris acreditat per un títol, quan la duració normal de l'ensenyança universitària siga de 4 anys o més;

  - Un nivell de formació que corresponga a un cicle complet d'estudis universitaris, acreditats per un títol, i una experiència professional adequada de com a mínim 1 any quan la duració normal de l'ensenyança universitària siga de com a mínim 3 anys (esta experiència professional d'1 any no pot incloure's en l'experiència professional postuniversitària que s'exigix a continuació).

  - Experiència professional: els candidats han de tindre almenys 15 anys d'experiència postuniversitària a un nivell al qual donen accés les qualificacions mencionades anteriorment.

  Almenys cinc anys d'eixa experiència professional hauran d'haver-se adquirit en una funció consultiva d'alt nivell i hauran de guardar relació directa amb un àmbit relacionat amb este lloc.

  - Llengües: posseir un coneixement profund d'una de les llengües oficials de la Unió Europea (1) i un coneixement satisfactori d'una altra d'elles.

  - Límit d'edat: no haver arribat encara a l'edat preceptiva de jubilació, que, per als funcionaris de la Unió Europea, s'entendrà complida l'últim dia del mes durant el qual hagen fet els 66 anys d'edat [vegeu l'article 52, lletra a), de l'Estatut dels funcionaris]


 • Places

  Nombre de places

  1

 • Documentació / Informació

  Si desitgeu presentar-vos, haureu d'inscriure-vos a través d'Internet en el lloc web: https://ec.europa.eu/dgs/human-resources/seniormanagementvacancies/
  i seguir les instruccions que hi figuren per a les diverses etapes del procediment.

  El candidat haurà de tindre una adreça de correu electrònic vàlida. Esta s'utilitzarà per a identificar la vostra inscripció i per a contactar-vos durant tot el procediment de selecció. Per tant, el candidat haurà d'informar la Comissió sobre qualsevol canvi de la seua adreça de correu electrònic.

  Per a completar la sol·licitud, haureu d'adjuntar a esta un currículum vitae (CV) en format PDF i redactar, en línia, una carta de motivació (8.000 caràcters com a màxim). Tant el CV com la carta hauran d'estar redactats en anglés, francés o alemany.

  Una vegada finalitzada la inscripció en línia, el candidat rebrà en pantalla un número de registre que haurà d'anotar i recordar: serà el seu número de referència en tot el que es referix a la seua sol·licitud.

  La recepció del número indica el final de l'operació d'inscripció i confirma que les dades introduïdes s'han registrats.


 • Lloc de presentació

  Inscripció en línia


 • Enllaços d'interés

  Informació en web organisme

  https://ec.europa.eu/dgs/human-resources/seniormanagementvacancies/


 • Seguiment

La Generalitat desitja que aquesta informació us siga d'utilitat.
La present informació té exclusivament caràcter il·lustratiu, per la qual cosa no originarà drets ni expectatives, ni vincularà amb el procediment a què es refereix, la tramitació del qual se subjectarà sempre a les instruccions específiques.

La informació demanada no es pot mostrar